Utálom az anyámat. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Anyu sosem hagy békén.Állandóan baszogat.Semmit sem kapok feltétel nélkül mindig csak feltételekkel ad nekem valamit azt is csak neheze de nem mondanám,hogy szegények vagyunk,de magának mindent gondolkodás nélkül megvesz és amikor ezt megmondom neki akkor akkor azt mondja,hogy milyen pofátlan vagyok meg minden tele van a tököm ezzel!!!!!!!!!!!!!!!2013. márc. 14. 21:11
21/23 anonim válasza:
Én 13 éves vagyok, de nekem enni nem adnak, ha nem rakodok el a szobámban. DE. Úgy őszintén, te örülnél annak, hogyha reggel mozdulni nem tudnál a kupitól? Ha igen, akkor ajánlom az orvost. Ajánlom figyelmedbe azokat, akiket nem a te szegénységes körülménybe hoztak a szülei, hanem eldobtak maguktól. Ők utálhatják a szüleiket. Te nem. Neked van elég ételed, sőt, még internetezni is van lehetőséged. Amíg veled van anyukád, addig jó. Gondolkozz el azon, mi lenne, ha meghalna. Én sajnos nem tettem ezt meg időben. Azóta tudom, mennyi feladata is volt szegénynek. Neked meg ajánlom figyelmedbe a "tisztelet" szó értelmezését és annak betartását. Hihetetlenül ledegradálod magad ezzel a megnyilvánulásoddal és hozzáállásoddal a dolgokhoz.
23/23 anonim válasza:
hát 40 éves vagyok, de én is csak feltétellel kapok mindent... ellentétben a testvéremmel.... bánt vele az anyám nagyon. ugyanis nem azzal van a baj hogy feltételhez köti hanem hogy nem lehet érezni mögötte a szeretet.... nnnna ez a baj! és az anyai szeretet, figyelmet semmi nem tudja pótolni, semmi, mindig fáj, mindig. amire nagyon oda kell figyelni az az hogy te mit tudsz tenni. Azt hogy a gyermekedet nagy szeretetben neveled fel! nem elkényeztetésről van szó!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!