Utálom az anyámat. Mit tegyek?
Nem értelek.. Mi se vagyunk rosszul eleresztve. Apám szinte mindent megvesz magának amit szeretne. Kapok tőle zsebpénzt de nem sokat. Nekem is sokmindent feltételhez kötnek. Ami rendben van! Elkényeztett semmitevő, léha ember lennél ha nem dolgoznál meg azért amit szeretnél. Nálunk az alap hogy mindenki rendben tartja a szobáját. Ez evidens.. (másrészről én pl utálom ha turkálnak/pakolgatnak a szobámban.)Néha megkér anyám hogy pakoljam össze a konyhát vagy a nappalit ha nem ér rá. És meg is csinálom mivel ha nem akkor legközelebb nem enged el ide vagy oda.. és 16 éves vagyok..
Amúgy hány éves vagy?
Készülj fel és barátkozz a gondolattal, hogy a munkahelyeden is csak bizonyos feltételekkel fognak neked pínzt adni!!!
Ilyen az élet. De ezért ne utálj senkit, mert valszeg őket is így nevelték. Ennél hallottam már rosszabb családi körülményekről is.
Szobatakarításba még senki nem halt bele...
Amúgy meg alapvető dolog megcsinálni.
De elkényeztetett vagy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!