Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem tudok a húgom...

Miért nem tudok a húgom nélkül aludni?

Figyelt kérdés
Igazából vérszeint nem a húgom. Az anyukám meghalt mikor 2 éves voltam, nagyon kevés emlékem van róla, de azok nagyon élénken élnek bennem. Nagyon szerettem őt. Apukám 6 éves voltam amikor újra megnősült. A nőt akit elvett nagyon megkedveltem, mert mindig nagyon kedves volt hozzám és anyukámra is nagyon hasonlított. De neki már volt egy kislánya, aki ekkor néhány hónap híján 1 éves volt. Valahogy a kezdettől fogva az én feladatom lett, hogy vigyázzak rá, és nagyon összenőttünk, meghát nagyon megszerettem, mert olyan aranyos kislány. Sokszor meséltem neki éjjelente, s ilyenkor mindig az ágyamban aludt el. Nekem meg nem volt szivem felkölteni, meg valahogy nekem is jólesett, hogy van velem valaki, noha nagyobb voltam. Ez egy idő után rendszeres lett és mindig nálam aludt. Amikor viszont 14-15 lettem egy kicsit zavarni kezdett, de nyíltan nem mertem neki megmondani. Éjjel kulcsra zártam az ajtómat, de kicselezett, mert másnap ellopta, lefénymásoltatta és már következő éjjel megint ott aludt. Most 19 vagyok, ő még 13, de nemsokára 14 lesz. Egy ideje ha éjjel felébredek azt vettem észre, hogy nagyon néz, de amikor kinyitom a szemem, ő gyorsan becsukja. A legkülönösebb viszont az volt, amikor elment osztálykirándulásra 1 hétre. Azt hittem, hogy simán fogok tudni aludni, ha nincs ott, de tévedtem. Már 3. átvirrasztott éjjel után kb. olyan fejjel, mint Christian Bale A Gépészben átmentem az ő szobájába, lefeküdtem az ágyába, magamba szívtam az illatát, és csak akkor tudtam elaludni. Nem vagyok szerelmes belé. Félre ne értsétek. De az tény, hogy nagyon szeretem és nagyon erősen kötődök hozzá. De hogy ennyire. Ez természetes?
2009. szept. 15. 00:21
1 2 3 4
 31/35 anonim válasza:
100%

Istenem, itt tényleg ennyire kevesen hallottak a RELATIVITÁS ELMÉLETRŐL? Ez is relatív, MEGSZOKÁS kérdése. Ahogy itt már valaki nagyon szépen kifejtette, így nőttél fel, nincs ebbe semmi abnormális, esetleg szokatlan. Ugyanolyan megszokás, mint ahogy a baba a nyelveket tanulja, és az válik az ANYANYELVÉVÉ, mert kiskorába így beszéltek körülötte. Ahogy megszokod iskolába, hogy az óra végét CSENGŐ jelzi, s nem például DUDA, hogy fogadnád?

Vagy hogy a civilizáció arra is ránevelt, hogy takard el a nemi jegyeidet, mégis élnek még olyan törzsek, ahol a nők felsőteste fedetlen, akkor most ők is mint ABNORMÁLIS-ak?

2009. szept. 26. 00:54
 32/35 anonim ***** válasza:
100%
Élnek még olyan "törzsek" akik nőtagjai eltakarják a felsőtestüket? Lassan már ez lesz abnormális :)
2009. szept. 26. 01:02
 33/35 anonim ***** válasza:
az utsó jó volt ;D
2009. szept. 26. 20:21
 34/35 A kérdező kommentje:
Amikor azt írom, hogy nem vagyok szerelmes belé, akkor az alatt azt értem, hogy nincsenek szexuálias vágyaim vele kapcsolatban. Vonzódok-kötődök. Mindkettő és tény, hogy nagyon erősen. Azt hiszem ő az a személy a világon, akit a legjobban szeretek. Ez bűn?
2009. okt. 6. 00:52
 35/35 anonim ***** válasza:
100%

nem.

ez szép :)

2009. okt. 6. 14:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!