Miért nem tudok a húgom nélkül aludni?
az érdekes, azt írod nem is egy szobában aludtok. én együtt alszom a hugommal, már jó ideje, pedig már 24 vagyok. nekem is féltestvérem.
de nincs ezzel probléma. teljesen rendben vagy az új nővel, a kiscsajjal is, lehet hogy nem természetes ennyire kötődni, de szerintem még mindig jobb, mint elhidegülni.
lehet hogy a kisgyerekkori trauma áll a háttérben, lehet hogy nem, de nem számít ez.
ezzel nem ártassz senkinek. :)
ez abszolút normális. én is fénymásolt kulcsokkal szoktam 8 éves koromban mások szobáját kinyitni, hogy a sötétben is lássam, hogy éppen ki pislog.
sajnos 8 évesen még nem tudtam, hogy szabadalmaztatni kellett volna a fénymásolós kulcsos trükköt.
én azon mosolyogtam, hogy lefénymásolta :):)
Hát szerintem ez természetes, hogy valamit megszoksz, és nem tudsz nélküle aludni, főleg, hogy olyan régóta van ez így.Olyan ez, mint az "alvósmaci" csak nálad ez nem maci, hanem a húgod :).Nem hiszem, hogy ez beeges dolog, de a későbbiekben okozhat problémát, és mint írtad okoz is.Gondolj bele, hogy mi lesz, ha lesz barátod, vagy ha csak pár évvel leszel öregebb, és netán széjjel kell költöznetek, pl.iskola miatt.Meg kéne próbálnotok leszokni erről, mert később csak még nehezebb lesz.Beszélj vele erről.Mondd meg neki, hogy te ugyan úgy szereted őt, meg semmi nem változott, de már megnőttetek, és nem lehet, már nagy lányok vagytok.És, hogy aludhattok továbbra is egy szobában, de nem egy ágyben.Mondd meg neki, hogy már nem tudsz vele aludni, mert....
Nem mondom, hogy egyszerű lesz, lehet meg is haragszik miatta, de meg kellene próbálnod, mindkettőtök érdekében.
:)
22l
azt mondta: Nem vagyok szerelmes belé.
bár ez nem jelent semmit a mai világban, de akkor is. ráadásul képzelj el egy lányt Christian Bale fejével..
c-c, te le sem tagadhatnád hogy lány vagy, átsiklassz a részletek fölött. ;)
"Lefénymásolta" --> Látszik, hogy mennyire ki vagyok. Most sincs itthon, ugyanis elmentek az anyukánkkal rokonlátogatásba.
Igen külön szobánk van, de az övét akár ki is lehetne adni valakinek, mert általában mindig az enyémben alszunk.
Amúgy fiú vagyok.
Barátnőm még úgy igazából komolyabban nem volt. Nem tudom miért, állítólag nagyon helyes srác vagyok. Igazából valahogy én nem éreztem szükségét. Mert miért vágyik egy fiú barátnőre? Hát én kb. úgy képzelném el, hogy legyen akihez odabújhatsz, megölelheted, megpuszilgathatod, megvigasztalhatod, s ő is téged. Na meg nagyon megértitek egymást. De nekem mindig itt volt a húgom és ő pont ezeket jelenti számomra. De hangsúlyozom nem hiszem, hogy szerelmes vagyok bele.
Meg kell próbálnotok elszakadni egymástól.
Talán próbálhatnátok két ágyat egymás mellé tolni. Aztán egy hét múlva messzebb. Pár hét múlva másik szobába, nyitott ajtóval.
Ha ez nem megoldható, akkor pedig úgy, ahogy most sikerült: először cseréljetek ágyat hetente (hogy érezd az illatát egy ideig - de legyetek külön szobában) - aztán egy idő múlva már ne cseréljetek ágyat, hanem mindenki maradjon a sajátjában.
szerencsétlen lány ott virraszt egész éjjel és várja, hogy mikor ébredsz fel, hogy ő becsukhassa a szemét????
fürödni nem szoktatok együtt?
különben meg pedofília-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!