Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem tudok a húgom...

Miért nem tudok a húgom nélkül aludni?

Figyelt kérdés
Igazából vérszeint nem a húgom. Az anyukám meghalt mikor 2 éves voltam, nagyon kevés emlékem van róla, de azok nagyon élénken élnek bennem. Nagyon szerettem őt. Apukám 6 éves voltam amikor újra megnősült. A nőt akit elvett nagyon megkedveltem, mert mindig nagyon kedves volt hozzám és anyukámra is nagyon hasonlított. De neki már volt egy kislánya, aki ekkor néhány hónap híján 1 éves volt. Valahogy a kezdettől fogva az én feladatom lett, hogy vigyázzak rá, és nagyon összenőttünk, meghát nagyon megszerettem, mert olyan aranyos kislány. Sokszor meséltem neki éjjelente, s ilyenkor mindig az ágyamban aludt el. Nekem meg nem volt szivem felkölteni, meg valahogy nekem is jólesett, hogy van velem valaki, noha nagyobb voltam. Ez egy idő után rendszeres lett és mindig nálam aludt. Amikor viszont 14-15 lettem egy kicsit zavarni kezdett, de nyíltan nem mertem neki megmondani. Éjjel kulcsra zártam az ajtómat, de kicselezett, mert másnap ellopta, lefénymásoltatta és már következő éjjel megint ott aludt. Most 19 vagyok, ő még 13, de nemsokára 14 lesz. Egy ideje ha éjjel felébredek azt vettem észre, hogy nagyon néz, de amikor kinyitom a szemem, ő gyorsan becsukja. A legkülönösebb viszont az volt, amikor elment osztálykirándulásra 1 hétre. Azt hittem, hogy simán fogok tudni aludni, ha nincs ott, de tévedtem. Már 3. átvirrasztott éjjel után kb. olyan fejjel, mint Christian Bale A Gépészben átmentem az ő szobájába, lefeküdtem az ágyába, magamba szívtam az illatát, és csak akkor tudtam elaludni. Nem vagyok szerelmes belé. Félre ne értsétek. De az tény, hogy nagyon szeretem és nagyon erősen kötődök hozzá. De hogy ennyire. Ez természetes?
2009. szept. 15. 00:21
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
44%
Ez tök nem normális, szerintem beteges. Ha az én lányommal aludna egy 19 éves "idegen", frászt is kapnék. (az én lányom is pont ennyi idős!) Hol van a lány anyja?? Nem veszi észre mi folyik ott?
2009. szept. 15. 06:27
 12/35 anonim ***** válasza:
78%
Ez nem normális valóban.Mint nőhöz kötődsz hozzá.Ezt bizonyítja,hogy 19 évesen nem érdeklődsz más lányok iránt.A szüleid már akkor hibáztak,amikor megengedték,hogy egy ágyban aludjatok.Amikor a lány már 5-6 éves volt,akkor megkellett volna tiltani.Most már nehéz lesz ezen változtatni,de ha nem akarsz még nagyobb bajt,akkor fejezzétek az együtt alvást be!
2009. szept. 15. 07:14
 13/35 anonim ***** válasza:
94%

Azért nem tudsz aludni nélküle, mert évek alatt megszoktad, hogy együtt alszotok. Egyszerűen hozzászoktál, hogy ott szuszog melletted.

Amúgy meg tényleg nem normális dolog. Ha nekem a párom elmondaná, hogy majd 20 évesen együtt alszik a húgával, tuti nem hinném el, hogy csak alszanak, ill. meglenne a véleményem az egész családról. NEm számít az sem, hogy igazából nem vér szerinti testvérek vagytok, hiszen együtt nőttetek fel, egy ilyen jellegű kötődésnek nem lett volna szabad kialakulnia.

A szüleid tudnak erről? mit szólnak hozzá?

2009. szept. 15. 08:10
 14/35 anonim ***** válasza:
90%
Ne hallgass az előző válaszadókra!! Az ő életükből valószínűleg kimaradt a nagyon szoros tesói kapcsolat. Ami köztetek van, az csak egy igen erős testvéri szeretet, amelybe részedről kicsit apai (gondoskodó) vonások is belekerültek. Ez egyáltalán nem baj, mert így a kishúgodon keresztül tulajdonképpen előre "gyúrtál" az apaszerepre, és szerintem nagyon jó apuka lesz majd belőled, olyan igazi mesélős, kedves apa. Szóval nincs ezzel semmi gond. A gond inkább az eddigi válaszadókkal van, akik a saját perverz fantáziájukat plántálják bele a válaszaikba. Az tény, hogy az embernek szeretetigénye van, szüksége van gyengédségre. Miért baj az, ha két testvér nagyon ragaszkodik egymáshoz? Ilyen alapon a kedves válaszolók az egymást gyöngéden megölelő fiútestvéreket is simán lebuz''iznák, holott a két fiútesónak soha eszébe nem jutna ilyen. A öcsém már húszéves, izmi nagyfiú volt, de játékból még mindig beleült az ölembe, s este volt, hogy megkért, meséljek neki éppúgy, mint kiskorában. Ezen nevettem, de utána elmondtam egy mesét, ha ezt akarta, miért ne? Közben lassan elaludt. De ekkor már húszéves srác volt, barátnője is volt. Szerintem a tesói szeretet és kötődés valahol az élet legnagyobb és legszebb ajándéka, egy tesótól olyanfajta ragaszkodást kaphat az ember, amilyet még a szülőtől sem, szóval csak irigyelhet téged mindenki, hogy ezt átélheted. Az, hogy nincs barátnőd, más tészta, annak semmi köze a tesód iránti bátyói kötődéshez. Nyilván édesanyád elvesztése (hisz írod, vannak még emlékképeid) csak elevenen él benned, s félsz kapcsolatot kialakítani, nehogy elveszítsd őt, úgy, ahogy apukád annakidején édesanyádat. Különben még fiatal is vagy. Biztos vagyok benne, hogy nemsoká lesz barátnőd is, és ő is érezni fogja, milyen jó apuka lennél és leszel.
2009. szept. 15. 08:30
 15/35 anonim ***** válasza:
81%
héhé azért elég durva hozzászólás volt az "idegen ember" dolog.Testvérek vagytok (akkoris ha nem vértestvérek)együtt nőtetek fel,és tesódnak kezeled nem?és hogy pedofília??istenem..beszarás.Nagyon szeretitek egymást.és ez már baj? viszont lehet,hogy felőle más lesz..
2009. szept. 15. 08:31
 16/35 anonim ***** válasza:
75%

Szerintem azért az egy kicsit más, mikor két testvér, fiú vagy lány mindegy, megölelik egymást, vagy mikor együtt alszanak...mi nagyon szeretjük egymást az öcsémmel, bár sosem aludtunk együtt, akkor szerinted köztünk nem is alakult ki mély lelki kötődés?

Ugyanígy a szüleimmel sem aludtam együtt soha. Érdekes, pedig azzal "áltatjuk" magunkat, hogy szeretjük egymást.

A párommal alszom egyedül együtt. Akkor más emberrel nincs kötődésem szerinted?

Ez baromság.

Igenis beteges dolog, ha valaki rendszeresen együtt alszik egy rokonával. Itt évekről volt szó, nem mondjuk hogy vihar van és megijed a kislány. Ez nem normális.

2009. szept. 15. 08:42
 17/35 anonim ***** válasza:
98%

lol nemtom itt pár embernek az, h két tesó kötődik egymáshoz, az miért jelent már tuti vmi perverz dolgot? Én is nagyon gyakran együtt alszok öcsémmel, ő 14 én 16 mégse csináltunk semmi gusztustalanságot csak dumálunk meg hülyülünk azt meg ne akarja bemagyarázni nekem senki h b*zi vok vok és szerelmes vok belé :P Ez hülyeség.

Én is nehezen alszom el ha nincs itt, de én azért el tudok, meg amikor felébredek két mp-ig pánikolok, h hol a f*szba van XD De sztem ha lesz csajod akkor el fogsz tudni aludni mert ott van melletted vki és úgy más, mint egyedül. Legalább is nekem nem volt ezzel gáz.

Am meg sztem semmi köze ennek ahhoz h nem volt csajod. Amit leírtál, tényleg arra kell a csaj, de van egy plusz, a szerelem, amit a húgod nem tud megadni, egy csaj viszont igen :P Sztem eddig 1szerűen nem voltál szerelmes, de az majd eljön.

2009. szept. 15. 09:07
 18/35 anonim ***** válasza:
100%

En is nagyon sokaig aludtam egyutt a batyammal, mert tul kicsi lakasban laktunk, de mikor elkezdtunk serdulni, automatikusan undoritonak talaltuk mindketten, kb o lehetett 13 en pedig 11 mikor masik agyba kerultunk.

Ti is probaljatok meg, ha nem megy, aludjatok egy szobaban de ne egy agyban. Ebben a korban total felreertheto es gondolom valahol te is cikinek talalod, azert is tetted fel a kerdest.

24/L

2009. szept. 15. 09:31
 19/35 anonim ***** válasza:
100%
Azt írtad, hogy nem hiszed, hogy szerelmes lennél belé. Nem vagy te ebben annyira 100%-ig biztos. Mondjuk legalább annyi "szerencséd" van, ha mégis rádöbbensz, hogy esetleg szerelmes vagy, hogy vér szerinti kötelék nincs köztetek. De mivel ő még jócskán kiskorú, így tényleg jobb lenne külön ágyban. A fokozatosság jó ötlet.
2009. szept. 15. 12:31
 20/35 anonim ***** válasza:
51%
Reggel húgom...
2009. szept. 15. 14:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!