Miért nem tudok a húgom nélkül aludni?
8:31-es
Az "idegen"-t nem szó szerint értettem, arra utaltam, hogy ők nem testvérek, mégcsak nem is féltestvérek. Ez fura, egyenlőre jobb lenne ha kiköltözne a kislány a fiú ágyából, és attól még lehetnek nagyon jó és szoros kapcsolatban a "testvérek". Aztán később lehet, hogy még szerelem is kialakulhat köztük, ezzeé nincs semmi gond, de várjuk már meg, hogy az a kislány felnőjjön!
Szijja!
Szerintem ez nem olyan veszélyes. Mi vérszerinti testvérek vagyunk bátyámmal és noha nem állandóan, nem is gyakran, de azért néha aludtunk együtt. Sőt egyszer amikor egy hétvégét télen tanyán töltöttünk és nem tudtunk mivel befűteni, akkor ott is összebújtunk, pedig akkor én már 15 ő 24 volt. És akkor nekem már barátom is volt, akibe nagyon szerelmes vagyok. XD
Ja és még előző vok. Valaki írta, hogy hiába nem vagytok vérszerinti testvérek, együtt nőttetek fel, szal nem...
Kérdem én: miért? Gyerekszerelem is van!!!
Akik olyanokat irnak hogy pedofilia és társai azoknak bibi van a csöködt agyu fejükbe...rögtön arra gondolnak,hogy b.uzi,meghogy biztos sze.xelnek is..áhhh sok beteg ember!!
Akkor leírnám ,hogy nálunk volt olyan is,hogy a bátyám én és a hugom is együtt aludtunk...15-13-11évesek voltunk akkor.
Na erre gondolom akkor a sok gy.ökér azt írná,hogy biztos partyba nyomtuk,nem??sőőt még a kutyát macskát is bevettük a játékba!!!ennyire p.araszt embereket pfff!!
Az,hogy valaki ennyire kötödik a tesójához az miért lenne gond?
Majd kinövik ezt a szokásukat is...mint minden kamasz...kinövi a hülyeséget--bár ezt az együtt alvást nem nevezném annak!
Ha nekik így megfelel akkor nem tudom másnak miért szur szemet.
De könyörgöm!
A fiú 19!!! éves, nem pedig 12. 19 évesen barátnővel kellene aludnia, az ő illatát beszívnia, nem pedig a 13 éves húgáét!
Szerintem van egy határ a kötődés és a vonzódás között, és nagyon úgy tűnik, hogy a kérdező jelenleg közelebb van a vonzódáshoz...
"át én kb. úgy képzelném el, hogy legyen akihez odabújhatsz, megölelheted, megpuszilgathatod, megvigasztalhatod, s ő is téged. Na meg nagyon megértitek egymást. De nekem mindig itt volt a húgom és ő pont ezeket jelenti számomra."
tehát végülis csak úgy bánsz vele mint a szerelmeddel bánnál. először tisztázni kéne, hogy szereted-e, vagy tényleg csak kötődsz hozzá, azután gondolkozni a továbbiakról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!