Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha a feleségem öngyilkos lesz...

Ha a feleségem öngyilkos lesz ha elhagyom, akkor ugye nem leszek büntethető ezért?

Figyelt kérdés
2013. márc. 13. 13:45
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
0%

Pont ezert vegzodik a hazassagok 60%valassal. Elozo a hazassag,, nem,,na es,, kerdese.A hazassagban torodni kell egymassal es megbocsajtani vigasztalni tamogatni.A hazassag ettol mukodik ettol tobb mint egy eggyutteles.

De aki nem tud megbocsajtani az elvalik es tovabblep ujra es ujra.

A legkonnyebb haragudni es elvalni egyszeru.Megbocsajtani nehez ujraezdeni megnehezebb ezt csak az eros lelkileg erett felnott emberek tudnak.

2013. ápr. 8. 01:35
 42/48 A kérdező kommentje:
Szóval én vagyok az éretlen, én vagyok a rossz és gyenge? Hát ez nagyszerű! Megcsaltak, megaláztak és nem elég, hogy ez csak az én hibám, mert elhanyagoltam, de még egy féreg is vagyok, amiért még cserben is hagyom! Lőjjön le valaki, meg sem érdemlem, hogy a Földön járjak a békés népek között!
2013. ápr. 8. 10:30
 43/48 anonim ***** válasza:
82%

Az előző válaszoló írásával kapcsolatban jutott eszembe, hogy mindegy valaki mit tett, de ha már hozzá mentünk kutyakötelességünk megbocsátani. Szóval elképzeltem a jelentetet, amikor a részeg férj hazatántorog, földhöz vágja a vacsorát, mert már megint paprikás krumpli van, és üvölti, hogy "tudod hogy utálom a paprikáskrumplit te r..anc" és akkorát üt a nejére, hogy másnap azt kell haudja, már megint nekiment az ajtófélfának, ezért foltos a képe.

Szóval ez a jóasszony a szeretet vezérletével megint megbocsájt a kedves férjének, mert hát másnap virágot hozott és bocsánatot kért, és hát valóban nem kellett volna paprikás krumplit főznie, mert nem kedveli a férje. De ettől még nagyon szereti őt a férje, és igazán jó ember, csak kicsit hirtelen haragú....

Nos, kérdem én, mégis hol vannak a határok a hülyeség és a tényleg szükséges megbocsátás között.

34/N

2013. ápr. 8. 12:37
 44/48 A kérdező kommentje:

Pontosan!

Kézzel fogható bizonyítékot nem tud mutatni arról, hogy ezután, hűséges lesz, bizalmat pedig csak úgy nem érdemel, mert a tapasztalat alapján visszaél azzal.

Nem lenne logikus akár elgondolkodni sem a békülésen.

2013. ápr. 9. 18:36
 45/48 anonim ***** válasza:
44%
hátt. ha téged az érdekel hogy lecsuknak -e akkor valszeg csak kisasznltad.......... mondjuk a válasz: nem, ne leszel flelősségre vonva érte.
2015. jún. 25. 02:54
 46/48 anonim ***** válasza:
Ez az esetek 90%-ában üres fenyegetődzés, de amúgy se lennél büntethető. (Az öngyilkosságban való közreműk9ödésnek nem ez a törvényi tényálllaása) Ha úgy érzed, felőröl a kapcsolatotok, lehet kultúráltan is szakítani, nehogy rámenjen az egészséged.
2015. szept. 11. 07:55
 47/48 anonim ***** válasza:
Azóta mi lett veletek? Sikerült lekoptatni?
2018. júl. 18. 11:57
 48/48 anonim ***** válasza:
Hát mondjuk itt a kérdező se 100-as.
2020. aug. 21. 03:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!