Ha a feleségem öngyilkos lesz ha elhagyom, akkor ugye nem leszek büntethető ezért?
Figyelt kérdés
2013. márc. 13. 13:45
21/48 A kérdező kommentje:
Na ez azért túlzás. Egy-két ilyen nő miatt ne bíráljuk az összeset!
2013. márc. 13. 14:12
23/48 anonim válasza:
21
Nem a nők ilyen idegbetegek. Hanem rengeteg EMBER ilyen hülye... Nő férfi egyaránt.
Én is találkoztam már nem normális pasival, konkrétan 2 hét után akarta megszabni nekem hogy ne menjek bulizni a barátnőimmel. Mondtam neki, hogy ezt 20 év házasság után fogja nekem megmondani, és ott hagytam.
Nagyon-nagyok sok a nem normális ember sajnos. De vannak mindként nemben értelmesek is. Csak meg kell találni :)
24/48 anonim válasza:
Amelyik kutya ugat...tudod. Szerintem tuti nem teszi meg, de ha mégis olyan hülye, hogy eldobja az életét magától, akkor meg is érdemli. Bár nem értem, hogy ő csalt meg, és még ő fenyegetőzik??? Emiatt nehogy idegroncs legyél, mert ő nem tud mit kezdeni magával. Hagyd el, kezdj új életet, és zárd ki a jövődből teljes mértékben!
25/48 anonim válasza:
Ez a nem szólt, csak megcsalt azért nekem elég falsul hangzik. Biztos szólt csak nem hallottad meg. Nem figyeltél a jelekre. Akit megcsalnak sosem mentes a kapcsolat elromlásától. Ketten jutottatok idáig, rossz úton jársz, ha csak benne keresed a hibát. Lehet ezt is csinálni, csak a következő nőddel ugyanígy jársz, amíg nem nézel magadba, mi volt az amit nem vettél észre, mit nem akartál észrevenni. Amúgy meg érthető az is ha rájött a feleséged, hogy mit veszített ezzel a tettével. Szóval árnyaltabb egy ilyen helyzet mint ahogy leírod. Ebből akár még jól is lehet kijönni, fejlődni érzelmileg, jellemileg, de sosem úgy hogy csak a másikat hibáztatjuk. Ez mindkettőtökre vonatkozik. Büntetni nem fognak, de valahol felelős vagy azért, hogy akivel élsz, azt boldoggá teszed e vagy sem. Akár tetszik ez a kijelentés akár nem, igaz.
26/48 A kérdező kommentje:
Nem kínlódok. Vele sem kínlódtam. Megcsalt, kiraktam, ennyi. Mit kell ezen szenvedni?
2013. márc. 13. 14:17
27/48 anonim válasza:
Én azt hallottam hogy akinek igazán hajlama van az öngyilkosságra és tényleg meg akarja tenni az nem reklámozza hanem bárhol bármivel megteszi. Ha elraksz mindent akkor talál bármit , akár a szárítókötélre is. Aki meg mondogatja az érzelmileg zsarolni akar, vagy figyelem felkelteni. Pl mikor begyógyszerezi magát de előtte még telefonál. Szóval ő nem fog csinálni semmit.
28/48 A kérdező kommentje:
Telefonál, begyógyszerezi magát, én meg alszom tovább. Úgysem veszem komolyan, szóval nem fogom megmenteni. Azt ki kellene érdemelni.
2013. márc. 13. 14:23
29/48 anonim válasza:
Basszus, kérdező, ez nem semmi történet. Példaértékű a hozzáállásod.
30/48 anonim válasza:
Inkább varja be a punciját bűnbánatból :S ha már ilyen hülyébe megy át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!