Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha a feleségem öngyilkos lesz...

Ha a feleségem öngyilkos lesz ha elhagyom, akkor ugye nem leszek büntethető ezért?

Figyelt kérdés
2013. márc. 13. 13:45
1 2 3 4 5
 31/48 A kérdező kommentje:

"Ez a nem szólt, csak megcsalt azért nekem elég falsul hangzik. Biztos szólt csak nem hallottad meg. Nem figyeltél a jelekre. Akit megcsalnak sosem mentes a kapcsolat elromlásától."

Igen, pontosan tudom, hogy elhanyagoltam, de ha az ember holt fáradtan hazaér a k*rva munkájából, akkor nem fog jelzéseket észrevenni. Ki kellett volna nyitnia a száját és megmondeni, hogy vegyek ki sszabadnapot és találjam ki hogy hova menjünk kettesben és akkor az lett volna, ilyen egyszerű a történet!

2013. márc. 13. 14:38
 32/48 tetris ***** válasza:
76%

Ha befért közétek egy harmadik, akkor ez a kapcsolat nem az igazi. Mivel gyermeketek nincs, így egy-kettőre elválasztanak benneteket. Nem kell aggódnod, nem lesz öngyilkos. Ha tényleg azért csalt volna meg, mert elhanyagoltad, akkor miért nem szólt? Ez így nem logikus. Egyszerűen arról van szó, hogy alkalom adódott, és ő nem kötődik hozzád olyan erősen, hogy ellent tudjon állni. Ez pedig annyit jelent, hogy szeret ugyan, csak nem annyira.

Szerintem is jól tetted, hogy kiraktad a szűrét, de emiatt az eset miatt ne legyél olyan elkeseredett, mint az, aki azt írta, hogy minden nőt csak ki kell használni. (62%-os)

Várj egy kicsit, amíg megnyugszol lelkileg, és keress új társat. A nők többsége házias, ragaszkodó, melegszívű, és hűséges. Erre a 62%-os is rá fog jönni idővel, csak ő még nem találta meg az igazi társát. Mint ahogy még te sem.

2013. márc. 13. 15:03
 33/48 anonim ***** válasza:
Nem, ha nem segítesz neki ebben.
2013. márc. 13. 15:32
 34/48 A kérdező kommentje:
Nemigen van joga bármiben is segítséget várni tőlem.
2013. márc. 13. 15:34
 35/48 A kérdező kommentje:
Begyógyszerezte magát a barom, de sajnos túlélte.
2013. márc. 23. 18:50
 36/48 anonim ***** válasza:

Sajnálom, hogy ilyen helyzetben vagy. Attól függetlenül, hogy haragszol a feleségedre, jogosan, vagy már túlvagy a haragon, attól függetlenül az embert általában rosszul érinti hogy a volt társa ennyire süllyedt.

Van egy kedves barátnőm akinek régebben volt egy pasija, akivel ugyan nem volt olyan szoros a kapcsolat, csak a pasi akarta szorosabbra, a barátnőm nem, mert volt neki más is. Ez a pasi elég agresszív volt, és ő is elkezdett öngyilkossággal fenyegetőzni, ráadásul levélben, úgyhogy a barátnőm annyira ideges lett, hogy kihívta a rendőröket, hogy nehogy őt vádolja bárki később, hogy nem törődött a dologgal. A rendőrök nagyon készségesek voltak, kimentek a pasihoz, de persze a pasi nem hevert holtan a padlón, esze ágában sem volt kárt tenni magában, csak a barátnőmet akarta felzaklatni, ami sikerült is neki. A poén az, hogy ezek után a barátnőm nem dobta ki, hanem tovább folytatta a viszonyt. velem ellentétben, mert én biztos nem folytatnék olyan kapcsolatot, ahol engem zsarolnak bármivel is...

De válasz a kérdésedre nem leszel büntethető, de ha netán megint fenyegetőzik, esetleg hív vagy levelet ír, hívd fel a rendőrséget, és küldd ki hozzá őket. Beviszik legalább a diliházba és addig se lesz baja. És így senki se tehet neked szemrehányást, mert te is megtetted ami tőled esetleg elvárható.

34/N

2013. ápr. 3. 12:39
 37/48 anonim ***** válasza:
17%

Megbocsajtas az oszinte feltetel nelkuli szeretet jele.

A hazastarsad valaha szeretted ha megbanta a megcslast bocsass meg neki.

Nem kell azonnal adj idot magadnak de probald meg

nem lessz konnyu de megeri hidd el

Hiszem o meg mindig szeret teged es megbanta amit tett.

Jo ember vagy ha megbocsajtasz az nemes lelekre mutat.

2013. ápr. 3. 13:01
 38/48 A kérdező kommentje:

Dehogy nézem el, bennem még van méltóség és hülye lennék újabb megcsalásokra ösztönözni azzal hogy megadom rá az esélyt.

Ja, hogy ezért még én vagyok a rossz ember? Ez aranyos, de tudod, mit? Büszkén vállalom, hogy ilyen rossz ember vagyok!

2013. ápr. 7. 19:22
 39/48 anonim ***** válasza:
17%

Sajnalom megkemenyitetted a szived.

Majd rajossz mennyire jo erzes megbocsajtani.

Csak az tud igazan szeretni aki megbocsajt.

2013. ápr. 7. 20:58
 40/48 anonim ***** válasza:
75%

Kedves előző! A megbocsájtás és a hülyeség között van különbség. Ha már eltelik egy idő, akkor a kérdező is nem fog már úgy haragudni, túljut rajta, ez a megbocsátás, de ez nem jelenti azt, hogy ott kell folytatni ahol abbahagyta. Én sem haragszom arra aki átvert, csak szimplán nem vagyok rá kíváncsi. Teljesen közömbös lett. Szerintem ez a normális.

Mindenkinek joga van ahhoz, hogy megválogassa azt aki közel áll hozzá. Hol van az megírva, hogy valakivel akivel valaha volt valami kapcsolatod, ahhoz ragaszkodni kell? sehol. Azért mert összeházasodtak? na és. Szerencsére ma már el lehet válni, és nem kell életed végéig összekötve lenni valakivel, aki arra méltatlan, és csak nyűglődni.

Persze, a harag nem jó, mert az ember önmagát is tönkre teszi vele, ez igaz. De ez nem jelenti azt hogy a megbocsátással bolondot is kell csinálni az embernek magából.

Én azt mondom kérdező, ne haragudj rá, tanulj a történtekből, és lépj tovább.

34/N

2013. ápr. 7. 23:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!