Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha a feleségem öngyilkos lesz...

Ha a feleségem öngyilkos lesz ha elhagyom, akkor ugye nem leszek büntethető ezért?

Figyelt kérdés
2013. márc. 13. 13:45
1 2 3 4 5
 11/48 A kérdező kommentje:
Szerencsére még nem lett gyerek. Terveztük, de időben kiderült, hogy ő mennyit ér, most pedig süllyed még tovább.
2013. márc. 13. 13:56
 12/48 anonim ***** válasza:
100%
Így hogy megcsalt nem hiszem hogy túl sokat jelentesz neki. Nem gondolom hogy miattad lenne öngyilkos.
2013. márc. 13. 13:57
 13/48 A kérdező kommentje:
A szakítás részemről már megtörtént, ki is raktam azonnal, amikor bevallotta, csak ő nem akarja elfogadi.
2013. márc. 13. 13:58
 14/48 anonim ***** válasza:
90%
Egy ilyen nőtől szerintem menekülj. Amúgy ismered a mondást: "amelyik kutya ugat az nem harap" Nekem is van családtagom, aki mindig folyóba készül menni évek óta.... Apám sosem mondott semmit, egyszer csak felakasztotta magát. (de neki volt is elég agybaja, alkoholista volt) Amúgy vannak normális rokonaim is :)
2013. márc. 13. 13:59
 15/48 anonim ***** válasza:
100%

Egyszerűen nem értem az ilyen embereket. Megcsalja a párját, utána meg az a baja, hogy szétmennek?

1, Ha képes volt megcsalni, akkor már nem szereti. Ha nem szereti, akkor miért akarja kinyírni magát érte?

2, Ha szereti őt annyira, hogy képes meghalni is érte, akkor meg minek csalta meg?

Fel nem foghatom...

2013. márc. 13. 13:59
 16/48 anonim ***** válasza:
89%
Ez a legjobb vicc! Ő csal meg és még ő akar öngyilkos lenni. Ezt nevezem! Hagyd, csináljon, amit akar, de ne hagyd magad zsarolni!
2013. márc. 13. 14:00
 17/48 anonim ***** válasza:
85%
Fu de rühellem az ilyen embereket akik az öngyilkossággal fenyegetőznek mert ezzel csak hatást akar gyakorolni a másikra. Az egyik mamám is ilyen volt. Egyszer egyedül volt otthon átmentem hozzá,már nem is tudom miért már,de nem is ez a lényeg,hanem hogy elkezdett nekem ordibálni,hogy mindjárt megy és felköti magát.Én meg ezen jól felkaptam a vizet,és kikaptam a kocsiból a vontatókötelet,és hozzávágtam,hogy "nesze menjél akkor,ez biztos nem fog elszakadni,úgyhogy biztos siker lesz!"...És otthagytam eljöttem onnan. Higgyétek el azóta egyszer sem mondott ilyet,és ez már lassan 2 éve volt.
2013. márc. 13. 14:02
 18/48 A kérdező kommentje:
Tudjátok miért csalt meg? Hogy észheztérítsen, amiért keveset foglalkozok vele! Nem szólt, megcsalt, mert az egyszerűbbnek tűnt neki. Kilenc évet dobhatok a kukába.
2013. márc. 13. 14:03
 19/48 anonim ***** válasza:
9 év?? dafuq
2013. márc. 13. 14:05
 20/48 anonim ***** válasza:
7%

Nekem is ez volt, kedves kérdező, csak nálunk 6 év. Nem mondott semmit arról, hogy mi baja van, csak megtette. De akkor én akartam magamat kinyírni sokáig, mert gyűlöltem, hogy kevés voltam a nőmhöz. Aztán kiderült, hogy drága exemnek mindenki kevés, nem csak én. Azóta elvagyok...

Nyugodj meg, az ilyen nők elmebetegek. Örülj neki, hogy megszabadultál tőle. Azt ajánlom neked, hogy ne gyere össze eggyel sem, csak használd ki őket, mert még a végén megint ez lesz a vége és teljesen összeroppansz.

2013. márc. 13. 14:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!