Hany eves korotokba szuletett az elso gyereketek?
Figyelt kérdés
2009. szept. 14. 17:30
12/19 anonim válasza:
Kiváncsi lennék, hogy erre a kérdésre milyen válasz lett volna kielégítő, hogy ennyire lepontoztak mindenkit? Vagy csak a szám nem tetszett?
13/19 anonim válasza:
Hát akkor azt a rézfánfütyülős, leborult, gödhös, büdös nénikéje annak a csökkent képességű és csekély értelmű tüttyögős baromnak aki még azt is képes lepontozni amit amúgy még egy debil óvodás sem tenne!!!!!!!!!!
Hát egészségedre te görcs!!!!!
17/19 anonim válasza:
19, nem terveztük, de egyáltalán nem bánom :) viszont több gyereket nem szeretnék.
19/19 anonim válasza:
Kedves le-és felpontozók!
Az vajon miért csak 88 %-ban hasznos, hogy én 26 évesen szültem a lányom??????? Nekem speciel 100 %-ban hasznos esemény volt... Nem véleményt írtunk, amit értékelni kellett, hanem konkrét adatot. Ez nem tűnt fel Nektek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!