Szülők, ti felháborodnátok ezen?
Elhagytam a párom, többéves járás, együttélés után. Igazság szerint már bőven érett a dolog, csak nem mondtuk ki. Akkor léptem, amikor beleszerettem másba, akivel szinte azonnal össze is jöttünk.
Néhány hónapra rá az exem is összejött valakivel, facebook adatlapja alapján nagyon dúl a szerelem (sok közös kép van kint, alatta az ex anyukájától sok komment, "de szépek vagytok" és hasonlókkal).
A szüleim amikor ezt meglátták, tejesen kiakadtak, hogy milyen hamar továbblépett rajtam az exem, és a családja is milyen hamar befogadta az új csajt. Merthogy még szomorkodnia kellett volna, amiért ennyi év után otthagytam.
Tényleg felháborító ez a dolog? Igazság szerint én őszintén örülök annak, hogy nem zuhant magába, hanem talált magának mást. Vagy én látom rosszul a helyzetet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!