Elkerülhetetlen, hogy megtörténjen? A férjem hamarosan egy olyan munkahelyre fog menni dolgozni, ahol mindenki tart szeretőt. Lehet, hogy kitart egy ideig, de mi lesz, ha "vérszemet kap"? Úgy érzem, ha megkapja a melót, vége lesz a házasságunknak!
A bizalom nagyon érdekes dolog. Ha elveszítem őt, akkor abba belehal a lelkem, lélek nélkül meg minek élni?
A férjemben bízom, de a gátlástalan, mindenkire rámászós csajoknak hihetetlen ötletei vannak, és mindenkit meg lehet győzni...
Tudom, hogy kitart egy ideig, de be fog állni a sorba, úgy érzem.Nagyon félek. Meg kellene akadályozni valahogyan ezt az új munkahelyet!
Todod, ez nem bizalom. A bizalom azt jelentené, hogy nemis jut eszedbe, hogy csak azért fog megcsalni, mert ott ez a divat. Ha egy férjet egy nö el tud csábitani, akkor ott nem (csak) a nö a hibás! Én biztos vagyok abban, hogy a férjemet senki se tudná elcsábitani, mert a közösen töltött évek neki is fontosak, és azt is tudja, hogy EGY félrelépés után nem lenne többé folytatás köztünk.
(Most meg nehogy azzal jöjjön valaki, hogy mi van ha esetleg berug a férfi - EZ nekem nem mentség, hanem inkább negativ, ha valaki nem tudja, hogy mennyi az az italmennyiség, amit elbir.)
Elöször is beszéld meg a férjeddel a félelmeidet (vagy ird le neki, ha ugy könnyebb - de ne állitsd választás elé. Ha meg elfogdja a munkát, akkor ne rendezz féltékenységi jeleneteket, mert AZ biztosan a hßazasság végét jelenti.
Szia!
Teljesen megértelek,hisz 6 éve ugyanilyen helyzetben voltam,mint te!És bejött,amitől féltem,csak nem a férjem kezdeményezett,hanem a nő.És 5 éve élünk igy,hogy a munkahelyén a páromnak van nője,túlórákat vállalt,főleg éjjel,mert akkor nincsen bent a főnök és bármit lehet!Leültünk megbeszélni,mert egy-két ismerős tájékoztatott a dolgokról,kérdőre vontam a párom és a mai napig is csak tagad,meg eltereli a szót!Én ezt nem értem,mire jó neki?Akkor mondaná meg az igazat és én is keresnék valakit,de lehet megteszem,azt majd megtudja ő is,hogy milyen érzés,mert elmenni meg nem akar,mert mint utólag kiderült a nő férjezett,jó anyagi körülmények között,nem sokkal fiatalabb nálam!Hát én sem tudom,ilyenkor mit lehet tenni!
"Igen,de ha a nő nem száll le róla,akkor előbb-utóbb beadja a derekát és akkor már ő se ellenzi,hiába az otthoni jó kapcsolat,nem?"
Már ne haragudj, de szerintem egy rendes hapsi inkább elküldi a fenébe, nemhogy beadja a derekát! Ha csak ilyen férfiakat ismersz, akkor nagyon sajnállak.
Mint az egyik elözö válaszoló irta, mindig kettön múlik a dolog.
Már bocsi:mutas már nekem a mai romlott világban rendes pasit?Még az is elcsábul,aki nem akarja,csak jól tudja titkolni!Meg aztán egy ilyen munkahelyre mi nem mehetünk be kukkolni,hogy legyen bizonyitékunk!
Olyan pasival még életemben nem találkoztam,akit ne lehetett volna behálózni,mert nem az eszükkel gondolkodnak,hanem a farkukkal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!