Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elkerülhetetlen, hogy megtörté...

Elkerülhetetlen, hogy megtörténjen? A férjem hamarosan egy olyan munkahelyre fog menni dolgozni, ahol mindenki tart szeretőt. Lehet, hogy kitart egy ideig, de mi lesz, ha "vérszemet kap"? Úgy érzem, ha megkapja a melót, vége lesz a házasságunknak!

Figyelt kérdés
2009. szept. 14. 13:02
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
53%
ja,a 13:35-ös kedves válaszolónak szólt az előző
2009. szept. 14. 13:41
 12/39 anonim ***** válasza:
77%
Neked is, ha ekkora a humorérzéked.. Miért is tartják a magyar embereket begyöpösödött pesszimistáknak? :)
2009. szept. 14. 13:41
 13/39 anonim ***** válasza:
71%

Beszéld meg a férjeddel,hogy mit gondolsz az egészről,és bízhatnál benne jobban is...

A humoristánknak meg csak annyit,hogy szerintem nem olyan vicces mások bizalmát ingatni...és ez nem begyöpösödöttség kérdése...

2009. szept. 14. 14:08
 14/39 anonim ***** válasza:
66%

Igen, pont egy vicc miatt inog meg a bizalma a férjében. XD

De ha akkora volt a bizalma hogy ennyi meg tudja ingatni, akkor aztán hatalmas lehet az egész kapcsolat..

Elképesztő mennyi fapofa van errefelé, akik egy szimpla tréfát is az egekig fújnak! Lassan fény derül ezáltal más problémákra is az országban, hiszen ha ezt így felfújják egyesek, képzelem hogyan reagálnak más dolgokra! Szerintem aki feldühödött ennyitől az számoljon el tízig és gondolkodjon el mert hiba van a gépezetében! :)

2009. szept. 14. 14:13
 15/39 anonim ***** válasza:
79%
Nem vagyunk egyformák..
2009. szept. 14. 14:23
 16/39 anonim ***** válasza:
67%
Hála Istennek, ha én lennék ilyen betyöpösödött és humorérzék nélküli ember, mennék is a Dunának. :) Ám most egyelőre gyűjtöm a mínusz pontokat, mert a mostani állapot tarthatatlan. XD Viszont amikor ennyi betyöpösödött mínuszoz engem, azt én plusznak veszem.
2009. szept. 14. 14:30
 17/39 anonim ***** válasza:
81%
Mrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!
2009. szept. 14. 15:08
 18/39 A kérdező kommentje:

Na igen...:-)))örülök, hogy mindenkinek tetszik a kérdésem - látom, jó poénforrás!

MIndenesetre a para bennem van,attól félek, hogy meglátják, megismerik, aztán rájönnek arra, amire én: Ő Isten jobb lába, és mindenkinek kelleni fog. Egyébként köszönöm a válaszokat, de akkor most törvényszerű, hogy elszaródik minden? Félek, hogy egy idő után a sok cikizés miatt ő is belép a sorba!

2009. szept. 15. 12:55
 19/39 anonim ***** válasza:
100%
Hát nehéz így tanácsot adni, hiszen itt senki nem ismeri a férjedet. Nézd nemrégen én is voltam hasonló szituban, bár az azért egyszerűbb volt, de a lényege ez volt: a férjem most kezd el egy fősulit és mivel sosem volt erős matekos, egy kolléganője korrepetálta volna matekra a lakásán. Ezzel még nem lett volna gond előszörre, de nemrégen kiderült, hogy a lánynak 1 éves viszonya volt egy nős pasival. No nálam persze azonnal elkezdett tekeredni egy történet... nem tudom annak a viszonynak a részleteit, lehet, hogy a lány nem is tudta, hogy nős a pasi, amikor meg megtudta, szakított vele, szóval nem tudom, de ilyenkor már elindul az agytekervény... :)Nekem ott azzal volt bajom, hogy itt nem egyszer kell visszautasítani valakit, hanem másfél évig folyamatosan tudna nyomulni, ha okos, akkor nem direktbe, hanem kedvességgel, humorral.... Szóval egy a lényeg, tudtam magamról, hogy én nem lennék nyugodt, amikor a férjem a lány lakásán van és matekoznak. Ezért elmondtam Neki, mi bánt. Megbeszéltük. A férjem megértette, azt mondta, a helyemben Ő is aggódott volna. Végül nem hozzá fog menni matekozni, bár a beszélgetésünk után meggyőzött arról, hogy butaság volt nem bízni benne 100%-osan és most már "elengedném" a lányhoz. Ezt azért írtam le, hogy magadban kell eldöntened, illetve feltétlenül a férjeddel megbeszélve, hogy mi lenne a jó, mert annak sincs értelme, hogy a féltékenykedés tönkretegye a kapcsolatotokat. Lehet, hogy nem lesz semmi, de a féltékenykedéssel, ha Téged idegesítene az, hogy olyan kollégákkal van körbevéve a férjed, akiknek szeretőik vannak, na ezzel tönkremehetne a kapcsolatotok.
2009. szept. 15. 13:28
 20/39 anonim ***** válasza:
94%
ha ő "isten jobb lába", az nem jelent semmit. nem mindenki vallásos. :)
2009. szept. 15. 13:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!