Elkerülhetetlen, hogy megtörténjen? A férjem hamarosan egy olyan munkahelyre fog menni dolgozni, ahol mindenki tart szeretőt. Lehet, hogy kitart egy ideig, de mi lesz, ha "vérszemet kap"? Úgy érzem, ha megkapja a melót, vége lesz a házasságunknak!
Beszéld meg a férjeddel,hogy mit gondolsz az egészről,és bízhatnál benne jobban is...
A humoristánknak meg csak annyit,hogy szerintem nem olyan vicces mások bizalmát ingatni...és ez nem begyöpösödöttség kérdése...
Igen, pont egy vicc miatt inog meg a bizalma a férjében. XD
De ha akkora volt a bizalma hogy ennyi meg tudja ingatni, akkor aztán hatalmas lehet az egész kapcsolat..
Elképesztő mennyi fapofa van errefelé, akik egy szimpla tréfát is az egekig fújnak! Lassan fény derül ezáltal más problémákra is az országban, hiszen ha ezt így felfújják egyesek, képzelem hogyan reagálnak más dolgokra! Szerintem aki feldühödött ennyitől az számoljon el tízig és gondolkodjon el mert hiba van a gépezetében! :)
Na igen...:-)))örülök, hogy mindenkinek tetszik a kérdésem - látom, jó poénforrás!
MIndenesetre a para bennem van,attól félek, hogy meglátják, megismerik, aztán rájönnek arra, amire én: Ő Isten jobb lába, és mindenkinek kelleni fog. Egyébként köszönöm a válaszokat, de akkor most törvényszerű, hogy elszaródik minden? Félek, hogy egy idő után a sok cikizés miatt ő is belép a sorba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!