Elkerülhetetlen, hogy megtörténjen? A férjem hamarosan egy olyan munkahelyre fog menni dolgozni, ahol mindenki tart szeretőt. Lehet, hogy kitart egy ideig, de mi lesz, ha "vérszemet kap"? Úgy érzem, ha megkapja a melót, vége lesz a házasságunknak!
Figyelt kérdés
2009. szept. 14. 13:02
1/39 anonim válasza:
Ha csak ennyire bízol benne, akkor most menj haza és add be a válópert.
2/39 anonim válasza:
Honnan vannak az információid? Nem lehet, hogy csak pletyka?
3/39 A kérdező kommentje:
Ismerjük őket is és a "pólékokat" is...Megagáz!
2009. szept. 14. 13:09
4/39 anonim válasza:
Hát ha így állsz hozzá,akkor tuti hogy vége lesz,ha nem is azért mert előbb-utóbb belép a harmadik,hanem azért,mert Te magad fogod megkeseríteni az életeteket az állandó aggódással,gyanakvással...Szerintem.
Egyébként engem nem enged a Párom ahhoz a céghez dolgozni,ahol Ő is van(csak én irodára szerettem volna menni),mert hogy ott minden irodistát megdugnak... :)
Nem erőltettem,jobb a békesség.
A férjed tud erről a félelmedről?Beszéltétek már róla?
5/39 anonim válasza:
ja múltkor én is csak azért nem fogadtam el egy állásajánlatot, mert mondták, hogy mindenkinek van szeretője. sőt, ott még a szeretőknek is volt szeretőjük.
6/39 anonim válasza:
Hát ne erőltesd előtte ezt a témát. Ezzel csak hergelnéd. De azt hittem akik hozzámennek a másikhoz azok teljesen megbíznak egymásban. Én mindig úgy voltam vele, hogy aki megbízik bennem, azt sosem vágnám át, elvégre az nagy ajándék. Egyébként mi az a munkahely? Megesz a kíváncsiság.. :):):):)
7/39 anonim válasza:
13.10-es! Szerintem a férjed azért nem engedett az irodába dolgozni, mert ő is dugja valamelyiket!!!
8/39 anonim válasza:
13:26-osnak
Még ha akarná sem dughatná őket,mert semmi köze az irodaépülethez,terepen van :)
9/39 anonim válasza:
Ő azt mondta terepen, de úgy értette Terikén. :D
10/39 anonim válasza:
Örülök hogy ilyen viccesnek találod a saját hülyeségedet... :)
Meg lehet hozzá az értelmi szinted
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!