Mit szólnátok ha a nejetek minden nap eljarna a fitness terembe és nem erdekelné hogy hétvége van meg hogy miatta vagyok szabadsagon? Ez kb napi 4 órát jelent mért amig odaér visszaér ott van eddz tusol.
Én is eljárok minden nap szinte a terembe, mert jól esik. Az életem része, szeretek mozogni és 1000x értelmesebb, mint otthon punnyadni, vagy nézni a Rex-et.
Szerintem járj el te is vele. Kardiozzatok, squasholjatok, bármi.
Nehezen fogadod el, viszont rosszul esik, hiszen vitatkozni sem akarsz stb.
neked is programot kell csinalnod, akar baratokkal vagy baratok nelkul, talald fel magad! Hasznald ki a pihenest, menj el masszirozasra pl.
Ha egész nap otthon van, nem dolgozik, akkor kikapcsolódásnak is megfelel, hiszen beszélgethet,
emberek között lehet. Te sem vagy mindíg otthon,
Ő meg sivárnak is érezheti az életét a négy fal között.
Ráadásul Neked akar tetszeni, ezt azért értékeld!
Miért nem kéred meg, hogy keressen egy közelebbi edző termet? Avagy miét nem megy autóval, esetleg miért nem viszed el?
Én is elszoktam járni úszni, 5 perc átöltözni 1-1,5 órát úszok, utána fél óra a hajszárítás, öltözés mondjuk. Ha buszoznom kell nekem is rámegy 4 órám simán, ha tudok autóval menni, vagy elvisz valaki, akkor 2 óra alatt megvagyok, annyi pedig belefér szerintem egy napba, akkor is ha mindennapos program.
Egyébként miért nem kérdezed meg tőle, hogyha ő kért meg, hogy maradj otthon vele, akkor miért nem marad ő is? Egy-két nap kihagyásba nem hal bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!