Zala megyében olcsó wellness hétvége?
Figyelt kérdés
Szüleimet szeretném elküldeni anyukám névnapja alkalmából egy wellness hétvégére. Zala megyében hol, és mennyiért van erre lehetőség? Előre is Köszi!:)2013. febr. 7. 14:37
1/4 anonim válasza:
Zalában talán Lenti, Héviz, Kehida és Zalakaros ami szóba jön, a szallas.hu -n tudsz árakat nézni, szerintem kb. 80000/fő/éjtől indul a kinálat szállodában.
2/4 anonim válasza:
Szia!
Esetleg Lentin a Gosztola Gyöngye? Közelben kisvasút, egyéb kirándulási lehetőségek. A mostani Itthon-otthonban van Lentiről cikk.
3/4 anonim válasza:
Keress kuponos oldalakat, én elég sok wellness hétvégéhez látok kupont ezeken az oldalakon. Azért figyeltem fel rá, mert ez tőlem nagyon messze van, és a legtöbb azon a környéken van. A qponverzum egy jó oldal, az összes többi kuponos oldal ajánlatait gyűjti össze. Ki tudod választani a kategóriát (gondolom utazás vagy wellness kategória van megadva), ott pedig ár szerint tudod rendezni őket. Így meg tudod azokat nézni, amik még beleférnek a keretbe, és kiválogathatod a Zala megyeieket.
4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szépén köszönöm!:)
2013. febr. 17. 11:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!