Illik a párommal maradnom, vagy nyugodtan hazautazhatok?
Figyelt kérdés
Anyák napjára gondoltam, hogy hazaugrom Édesanyámhoz, de akkor teljesen egyedül maradna a párom. Velem jönni nem akar, pedig hívtam. Csúnya dolog, hogy egyedül hagyom hétvégére?2012. máj. 3. 20:05
2/22 A kérdező kommentje:
mert tehetném azt, hogy nem péntek este megyek, csak szombaton indulok például.
2012. máj. 3. 20:08
3/22 anonim válasza:
küld el bulizni:D Ő miért nem megy? Szerintem menj haza nyugodtan
4/22 anonim válasza:
szerintem nem csúnya dolog. Anyák napján, ha el tudsz menni anyukádhoz, menj! Ez az ő napja. A párod kibírja, menjen ő is az anyukájához.
5/22 anonim válasza:
anno én is hezitáltam ilyesmiken
amikor megtapasztaltam, hogy velem szemben senki nem hezitál ilyesmin..
mindig első TE légy önmagadnak, soha ne más
ahogy TE akarod,úgy utazz el!
6/22 A kérdező kommentje:
menne, ha tudna
2012. máj. 3. 20:10
7/22 A kérdező kommentje:
de azért ez rossz dolog, hogy mindenki magával foglalkozik és mások is ezt sulykolják belénk, hogy légy önző másokkal szemben, vasárnap otthon lennék
2012. máj. 3. 20:11
8/22 anonim válasza:
Nehogy már egy felnőtt ember ne tudja egyedül feltalálni magát két napig!
9/22 anonim válasza:
nem hiszem h önző. Úgysem árt egy kapcsolatban ha van midnenkinek kis saját ideje is. Szerintem nem fog elveszni, feltalálja magát. Élvezd ki míg van anyukád, nem lehet a párod miatt mindenkit elhanyagolni. És mivel mindig vele vagy, az anyukáddal meg gondolom keveset, ezért szerintem ez nem is kérdés h menj
10/22 anonim válasza:
Senkinek sem tűnik fel, hogy a csávó nem akar a csajjal lenni, de a csajnak fontosabb ez a balf@sz csóka, mint a saját anyja? Hogy vagytok ti ketten bekötve?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!