Illik a párommal maradnom, vagy nyugodtan hazautazhatok?
Figyelt kérdés
Anyák napjára gondoltam, hogy hazaugrom Édesanyámhoz, de akkor teljesen egyedül maradna a párom. Velem jönni nem akar, pedig hívtam. Csúnya dolog, hogy egyedül hagyom hétvégére?2012. máj. 3. 20:05
11/22 anonim válasza:
Mi abban az önzőség, hogy szeretnéd édesanyádat meglátogatni? Egy párkapcsolat nem azt jelenti, hogy éjjel-nappal együtt kell lenni, hogy össze vagytok nőve. Szükség van néha arra, hogy külön töltsetek egy kis időt. Persze, ha beteg a párod, vagy valamiért szüksége van rád, akkor érthető, hogy nem szeretnéd magára hagyni, de ő is azt mondja, hogy menj nyugodtan, akkor ne csinálj magadnak belőle problémát :)
13/22 anonim válasza:
Ha te rosszul érzed magad, mert otthagyod, akkor mint írtad menj szombaton estefelé, és egész vasárnap ott lehetsz, végülis a vasárnap az anyák napja és így a pároddal is lehetsz a hétvégén.
14/22 anonim válasza:
Szerintem menj haza. Ahogy előttem is mondták, örülj, hogy még van Anyukád és használd ki, hogy mehetsz Hozzá! Nekem már nincsen és nagyon szeretném, ha itt lenne... úgyhogy szerintem menj!:-))
15/22 A kérdező kommentje:
ma 20:16 nem ez a szitu, nem olvastad végig a hozzászólásaimat
2012. máj. 3. 20:28
16/22 anonim válasza:
Menj anyudhoz! Mindig, amikor csak lehet, mert eljön az idő,amikor mennél, de nincs kihez.Én is mennék....
17/22 anonim válasza:
Az Édesanyád fontosabb kell, hogy legyen, mint a párod. Aki elvileg felnőtt ember, egy hétvégét nyilván kibír egyedül.
18/22 anonim válasza:
Bárcsak én is hazamehetnék anyáknapjára..
19/22 anonim válasza:
Én egy percig se kérek itthon engedélyt, hogy mehessek az anyámhoz meg a nagyimhoz anyáknapján.
Férjem anyuját köszöntjük, majd a törpékkel a nyakamban felkerekedünk, és megyünk. A drágám meg feltalálja magát nélkülem is.
20/22 anonim válasza:
Amennyiben elmúlt 12 éves, szerintem kibírja kicsit egyedül. Kivéve, persze ha sziámi ikrek vagytok! De akkor nem lehetnétek a klasszikus értelemben pár.
Tehát akárhogy is nézzük: menj nyugodtan!
23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!