Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért hazudik egy 6-7 éves...

Miért hazudik egy 6-7 éves kislány olyat a nagybátyára h leitatta és sztriptizelnie kellett előtte és a haverja előtt? Meg miért hazudik olyat h meg akarta fogni a combját, miközben a kislányt le sem lehet vakarni a nagybátyáról?

Figyelt kérdés
Már beszéltek a szüleivel de semmi értelme nem volt a kilány továbbra is így viselkedik.

2013. márc. 10. 10:33
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
73%

Kedves pszichológus hallgató!

Erőszakkal nem viheti el orvoshoz, a szülő beleegyezése nélkül!Ezt tudnod kellene!

2013. márc. 10. 13:25
 32/41 anonim ***** válasza:
ilyen szavakat meg tevékenységeket én 6 évesen nem ismertem és szerintem így van az rendjén...vagy a tévében vagy otthon látott vmit amit beképzel a saját életébe..mindenképp elvinném szakemberhez
2013. márc. 10. 15:25
 33/41 anonim ***** válasza:
100%

Ha a szülő nem viszi el szakemberhez, akkor beszélni kell a háziorvossal + bemenni a gyámhivatalhoz!!! Ez a gyerek érdeke.

Mellesleg sokan el sem tudják képzelni, hogy ez a korosztály mi mindent fel tud szedni a tévéből és sajátjaként előadni! Ilyen korú gyerekek a családban olyanokat mondanak és füllentenek, hogy sokszor csak nézek.

2013. márc. 10. 16:03
 34/41 A kérdező kommentje:
az anyja úgy neveli h leülteti a tv elé ő meg egész nap facebookozik, csavarog...ez van hétvégén. Hét közben rásózza a mamájára aki egy alkesz. Ilyet mesélt a kiscsaj h látta h a mama meg a bnője ittak és a szoba közepére pisiltak. Ezért is szóltam h miért jó ha a hét, hét napjából ötöt nem otthon tölt. Az apja lemondott a kislányról így a tesóm vette át az apa szerepét, de ő reggel elmegy dolgozni és késő este ér haza, szal ő nagyon nem tud beleszólni a gyereknevelésbe. Amikor próbált kicsit változtatni dolgokon akk még ő volt leugatva, így mindent rá kell hagyni a kislányra.
2013. márc. 10. 17:20
 35/41 anonim ***** válasza:

"Ha a szülő nem viszi el szakemberhez, akkor beszélni kell a háziorvossal + bemenni a gyámhivatalhoz!!! Ez a gyerek érdeke. "

Mondjuk tényleg ez lenne a legjobb. Csak ugye még az lesz a hibás, aki segíteni akar. A tanárok, óvónők is sokszor azért nézik el ezeket. Sőt, ha alkeszok a szülők,verekednek stb akkor se szívesen szólnak a gyámhatóságnak.

Inkább menj be a családsegítőbe, s kérj tanácsot, hogy ilyen szituban mi lenne a leghelyesebb, s legcélravezetőbb. Foglalkozik-e ezzel egyáltalán a gyámügy. Itt interneten is vannak ingyenes tanácsadások, s ezek még anonimok is maradnak. Kezdő lépésnek én ezt tenném.

2013. márc. 10. 17:41
 36/41 A kérdező kommentje:
a szülök nem alkeszok csak a nagymama és a nagymama barátnői. Nálunk is van családsegítő, már beszéltem vele, de mivel már 30 éve csinálja így mindenkivel jóban van és hiába szóltam h ilyen eset volt a nyáron, az volt rá a válasza h ne akarjak már kicseszni a szüleivel a másik dolog meg az h majd kinövi. Erre csak annyit mondtam h nem fogja kinőni hanem majd egy ártatlan embert fognak meghurcolni miatta a közeljövőben mert nem csak velem csinálja ezeket a dolgokat.
2013. márc. 10. 17:45
 37/41 anonim ***** válasza:

"h ne akarjak már kicseszni a szüleivel "

kinek a szüleivel?

2013. márc. 10. 17:47
 38/41 A kérdező kommentje:
a kislány szüleivel, ha követted volna a gondolatmenetemet
2013. márc. 10. 17:49
 39/41 anonim ***** válasza:
Oké, oké, azért nem kell leharapni a fejem.:D Én csak segíteni akarok, azért írtam már nem is 1 választ. :)
2013. márc. 10. 18:02
 40/41 anonim ***** válasza:
100%
hol laksz? családsegítő vagyok, hátha tudok tenni valamit
2013. márc. 10. 19:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!