Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért hazudik egy 6-7 éves...

Miért hazudik egy 6-7 éves kislány olyat a nagybátyára h leitatta és sztriptizelnie kellett előtte és a haverja előtt? Meg miért hazudik olyat h meg akarta fogni a combját, miközben a kislányt le sem lehet vakarni a nagybátyáról?

Figyelt kérdés
Már beszéltek a szüleivel de semmi értelme nem volt a kilány továbbra is így viselkedik.

2013. márc. 10. 10:33
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
81%

Ok nélkül biztosan nem hazudik ilyet.

Egyáltalán tuti, hogy hazudik szegény kislány?

Az, hogy nem lehet levakarni a nagybátyjáról nem jelenti azt, hogy hazudik.

2013. márc. 10. 10:37
 2/41 anonim ***** válasza:
82%

Kamera,akármi,bizonyiték gyüjtés.

Szerintem sem hazudik a kislány.

2013. márc. 10. 10:38
 3/41 intrepid ***** válasza:
84%
Vagy igaz a történet, vagy valaki kitanította, hogy hazudja ezt. Esetleg egy közbenső történés, hogy konkrétan nem történt meg, de a nagybácsi gyanúsan viselkedett.
2013. márc. 10. 10:39
 4/41 anonim ***** válasza:
97%
Nálunk a 7 éves rokon kisfiú talál ki cifra dolgokat. Mi egyből levágjuk, hogy csak a fantáziája túl nagy, mert olyanokat talál ki, ami egyszerűen hihetetlen és úgy adja elő, mintha tényleg meg is történetek volna vele a dolgok. A szülők már a tanárral is beszéltek, meg a gyerekkel is sokat beszélgetnek, hogy mi az ami még normális, és mi az ami nem.
2013. márc. 10. 10:40
 5/41 anonim ***** válasza:
96%

Vigyék el a kislányt minél előbb egy gyermekpszichiáterhez vagy gyermekpszicholóhushoz! Az pontosdan ki tudja deríteni, hogy valóban hazudik-e, vagy nem. Utóbbi esetben szexális zaklatás áldozata, és a úgy látom, a családjának könnyebb azt hinni, hogy a gyerek hazudik, minsem elhinni, ha esetleg másként van a dolog.

A gyerekkori szexuális abúzus áldozatai és általában a szexuális erőszak áldozatai kb. 80%-ban a közvetlen családtagjuk által lettek áldozatok. Szülő (bármeelyik nemnél bármelyik nembeli!), nagyszülő, nagybácsi, kedves rokon, keresztapu, szomszéd bácsi...

Ha a sezxauális abúzus nem igaz, és tényleg hazudozik a gyerek, akkor is nagy baj van vele. Jó volna idejében kideríteni a valódi okokat.

2013. márc. 10. 10:41
 6/41 anonim ***** válasza:
100%

Így van, ahogy 3-as mondja.

Vagy igaz, vagy valaki kitanította, hogy mit mondjon (arra gondoltál, hogy akár igaz is lehet? - egyedül akkor tudnád, hogy nem igaz, ha te lennél a szóban forgó nagybácsi és gyaníthatóan nincs tudathasadásod).

2013. márc. 10. 10:42
 7/41 A kérdező kommentje:
eléggé negatív a hozzászólások többsége így kénytelen vagyok elárulni h én vagyok a nagybátya. Azt tudok h még óvódás korában szerelmes volt belém, sokszor mondta h én leszek majd a férje meg csinált nekem tésztából nyakláncot meg karkötőt, de nem is ez a lényeg. Egyik alkalommal amikor itt volt a barátom épp boroztunk, rá egy hétre már az volt h mi leitattuk és sztriptizelt nekünk. Szóltunk a szüleinek de azért ilyet nem kéne h kitaláljon erre még majd csak nekünk nem hittek.
2013. márc. 10. 10:50
 8/41 anonim ***** válasza:
59%
Az ötös kiváló válasz.
2013. márc. 10. 10:50
 9/41 anonim ***** válasza:
100%

Értem. Na hát így már komplikáltabb.

Akkor ajánld fel a szülőknek, hogy menjetek el többen pszichológushoz a kislánnyal.

2013. márc. 10. 10:53
 10/41 anonim válasza:
52%
18 éves korára már anya lesz a kislány......
2013. márc. 10. 10:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!