Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért hazudik egy 6-7 éves...

Miért hazudik egy 6-7 éves kislány olyat a nagybátyára h leitatta és sztriptizelnie kellett előtte és a haverja előtt? Meg miért hazudik olyat h meg akarta fogni a combját, miközben a kislányt le sem lehet vakarni a nagybátyáról?

Figyelt kérdés
Már beszéltek a szüleivel de semmi értelme nem volt a kilány továbbra is így viselkedik.

2013. márc. 10. 10:33
1 2 3 4 5
 21/41 A kérdező kommentje:
ha molesztálták azt nem nekem és haveromnak köszönhető, de rajtam/tunk csattanik az ostor.
2013. márc. 10. 11:27
 22/41 anonim ***** válasza:
6%
Az majd elvalik, hogy kinek köszönheto, a pszihologus tudja, hogy gyerek ilyet nem hazudik
2013. márc. 10. 11:29
 23/41 anonim ***** válasza:
34%
szerintem ez kamu :D
2013. márc. 10. 11:33
 24/41 A kérdező kommentje:
jah főleg ha el se viszik, hidd el én örülnék a legjobban ha fény derülne az igazságra és visszavarázsolná azt az aranyos kislányt akit láttam felnőni, akivel jókat nevettem, játszottam, elvoltam.
2013. márc. 10. 11:35
 25/41 anonim ***** válasza:
25%
Valaki a környzeteben molesztalja, az tutti
2013. márc. 10. 11:37
 26/41 anonim ***** válasza:
91%

Könnyen lehet, hogy az egyik szülő molesztálja, vagy valaki nagyon közeli ismerős.

Ez egy gyereknek akkora trauma, hogy az agy gyakran átdolgozza a történteket, elfogadhatóbbá teszi az elme számára.

A falunkban volt hasonló még kislány koromban. Nem nagyon ismertem a lányt. Elkezte azt mondogatni, hogy a szomszéd bácsi fogdossa OTT.

Persze nem hittek a gyereknek, míg az anyja pucéron talált rá. Megpróbálta a gyerek felvágni az ereit.

DNS mintát vettek a nemi szervéből és mire megjött az eredmény, addigra a bácsit meghurcolták, letartóztatták, a börtönben is kapott rendesen.

Kiderült, hogy az apuka molesztálta a lányt.

Hosszú pszihiátriai kezelés után tudta a lány feldolgozni azt, hogy az apja tette vele.

Az agya megpróbálta megvédeni őt.

2013. márc. 10. 11:38
 27/41 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem sem talál ki csak úgy ilyet egy gyerek. Normális esetben nem tudja még ilyenkor, hogy mi az a sztriptíz meg leitatni. Szerintem, ha ők nem viszik pszichológushoz akkor keresd meg a területileg illetékes védőnőt, ő tudni fogja mit kell tenni. Valami nagy gebasz van abban a családban, a kislány érdeke, hogy kiderüljön mi az. De nem mellékesen neked is jobb lenne ha tisztáznád maga.
2013. márc. 10. 11:53
 28/41 anonim ***** válasza:
Miket láthat ez a gyerek otthon?
2013. márc. 10. 12:47
 29/41 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon hasznos válaszokat írtak már előttem, az 5-ös és 26-os írásával teljesen egyetértek!

Viszont úgy tényleg nehéz kezelni, ha az anyja nem akarja orvoshoz vinni! Még ki lehetne ebből gyógyítani, utánajárni a dolgoknak.Erre az anyja tojik rá!

2013. márc. 10. 13:06
 30/41 anonim ***** válasza:
30%

egy hatéves kislánynak még fogalma sem kéne h legyen ezekről a dolgokról. alapból ez is gyanús h ilyen szavakat ismer. az meg 100%, hogy nem saját maga találta ki a dolgot. vagy szülőktől látta, vagy tv-ben, ezek még a jobbik esetek, bár ez sem egészséges. de mindenféleképp szüksége van annak a gyereknek szakemberre. legalább te legyél olyan felelősségteljes, hogy ezt a nyakadba veszed. annak a gyereknek az életéről van szó.

egy pszichológus hallgató

2013. márc. 10. 13:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!