Ha egy pasi azt mondja, hogy XY bestiális szörnyeteg az mit jelent?
Figyelt kérdés
pasi, lány, fiú, csaj, szépség, válás, szakítás, művészetek, múzeum, koncert, pénz,siker, angol, német2013. márc. 9. 23:02
11/18 anonim válasza:
attól függ...mosolyogva vagy komoly arccal mondta?
12/18 A kérdező kommentje:
komoly arccal, de inkább komor arccal.... amúgy nem nekem mondta hanem előadás közben egy személyről ( na az ő neve és az én nevem is azonos) és olyan ridegen..........
2013. márc. 10. 18:07
13/18 A kérdező kommentje:
de tudom hogy nem én vagyok neki az igazi. Van barátnője, aki ráadásul ( biztos forrásból tudom) imádja.
2013. márc. 10. 18:07
14/18 anonim válasza:
Szerintem ez inkább attól függ, hogy milyen hangsúllyal mondta. Lehet ez sértés is, de lehet csak mókázott. Ismerni kéne az adott szituációt.
15/18 anonim válasza:
Ohh..bocsánat, látom elkéstem. Szóval komor volt. Lehet az a legegyszerűbb, ha megkérdezed tőle akkor. Mi nem látunk bele a koponyájába.
16/18 A kérdező kommentje:
ok, hogy nem látunk bele a koponyájába, de ha megkérdezném az elég gáz lenne, mert abban benne már benne van, hogy érdekel....
és a barátnőjét is ismerem, és nem szívesen találkoznék össze vele, ha értitek mire célzok( ő is ott dolgozik)
ilyenkor mi a teendő?
2013. márc. 12. 15:57
17/18 anonim válasza:
Ismerni kellene a szövegkörnyezetet amiben elhangzott, azt aki mondta, és azt akire gondolt. Ennek a kérdésnek így nem sok értelme van.
18/18 A kérdező kommentje:
rendben.
2013. márc. 12. 20:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!