Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy pasi azt mondja, hogy...

Ha egy pasi azt mondja, hogy XY bestiális szörnyeteg az mit jelent?

Figyelt kérdés
pasi, lány, fiú, csaj, szépség, válás, szakítás, művészetek, múzeum, koncert, pénz,siker, angol, német

2013. márc. 9. 23:02
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
attól függ...mosolyogva vagy komoly arccal mondta?
2013. márc. 10. 10:55
 12/18 A kérdező kommentje:
komoly arccal, de inkább komor arccal.... amúgy nem nekem mondta hanem előadás közben egy személyről ( na az ő neve és az én nevem is azonos) és olyan ridegen..........
2013. márc. 10. 18:07
 13/18 A kérdező kommentje:
de tudom hogy nem én vagyok neki az igazi. Van barátnője, aki ráadásul ( biztos forrásból tudom) imádja.
2013. márc. 10. 18:07
 14/18 anonim ***** válasza:
Szerintem ez inkább attól függ, hogy milyen hangsúllyal mondta. Lehet ez sértés is, de lehet csak mókázott. Ismerni kéne az adott szituációt.
2013. márc. 12. 15:43
 15/18 anonim ***** válasza:
Ohh..bocsánat, látom elkéstem. Szóval komor volt. Lehet az a legegyszerűbb, ha megkérdezed tőle akkor. Mi nem látunk bele a koponyájába.
2013. márc. 12. 15:44
 16/18 A kérdező kommentje:

ok, hogy nem látunk bele a koponyájába, de ha megkérdezném az elég gáz lenne, mert abban benne már benne van, hogy érdekel....

és a barátnőjét is ismerem, és nem szívesen találkoznék össze vele, ha értitek mire célzok( ő is ott dolgozik)

ilyenkor mi a teendő?

2013. márc. 12. 15:57
 17/18 anonim ***** válasza:
Ismerni kellene a szövegkörnyezetet amiben elhangzott, azt aki mondta, és azt akire gondolt. Ennek a kérdésnek így nem sok értelme van.
2013. márc. 12. 20:07
 18/18 A kérdező kommentje:
rendben.
2013. márc. 12. 20:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!