Nézeteltérés házzasságban. Ti mit tennétek?
10 éve vagyunk együtt a párommal, 3 éve házasságban, 5 hónapja külön élünk, egy két éves kislányunk van. A férjem azzal indokolja, hogy nem jön vissza hozzánk, hogy túlságosan függök az Édesanyámtól, érzelmileg és szerinte anyagilag is. Tény, hogy egy 2szintes kertes ház felső szintjén mi lakunk a kislánnyal, alul a szüleim, de függőség nincs köztünk, csak kölcsönös egymásra-számítás.
Férjem önálló családi életet szeretne (pedig szüleim semmibe nem szólnak bele), saját házzal (minimálbéren van, csak hatalmas hitellel lehetséges), pedig ha visszaköltözne, szüeimnek van más lehetőségük, elmennének innen lakni és élhetnénk együtt hárman.
Én nem adom fel a biztosat a bizonytalanért, ti mit tennétek ilyen helyzetben?
Köszi ha válaszoltok!
Nagyon köszönöm a válaszokat, sokban segítettek a döntésem meghozatalához, az előbb átküldtem a férjemnek a válás elindításához szükséges nyomtatványt. :-(
Boldog párkapcsolatot kívánok mindenkinek!
Kedves utolsó válaszoló! Aranyos vagy hogy kíváncsi vagy az életem alakulására. Nos címszavakban:
-már 1 éve hogy elköltözött a férjem
-márciusban lezárult a válásunk
-5 hónapja megismerkedtem a jelenlegi párommal, boldogan élünk, 1 hónapja összeköltöztünk
-azóta a volt férjemnek is van barátnője, tudomásom szerint jól elvannak
Szóval mondhatom, jól döntöttem hogy továbbléptem! Ezt javaslom másoknak is, és hogy a 'gyerek miatt együttélni' felfogás nagyon rossz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!