Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nézeteltérés házzasságban. Ti...

Nézeteltérés házzasságban. Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés

10 éve vagyunk együtt a párommal, 3 éve házasságban, 5 hónapja külön élünk, egy két éves kislányunk van. A férjem azzal indokolja, hogy nem jön vissza hozzánk, hogy túlságosan függök az Édesanyámtól, érzelmileg és szerinte anyagilag is. Tény, hogy egy 2szintes kertes ház felső szintjén mi lakunk a kislánnyal, alul a szüleim, de függőség nincs köztünk, csak kölcsönös egymásra-számítás.

Férjem önálló családi életet szeretne (pedig szüleim semmibe nem szólnak bele), saját házzal (minimálbéren van, csak hatalmas hitellel lehetséges), pedig ha visszaköltözne, szüeimnek van más lehetőségük, elmennének innen lakni és élhetnénk együtt hárman.

Én nem adom fel a biztosat a bizonytalanért, ti mit tennétek ilyen helyzetben?

Köszi ha válaszoltok!

2009. szept. 13. 18:00
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a válaszokat, sokban segítettek a döntésem meghozatalához, az előbb átküldtem a férjemnek a válás elindításához szükséges nyomtatványt. :-(

Boldog párkapcsolatot kívánok mindenkinek!

2009. szept. 13. 22:43
 12/15 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Ez gyorsan ment és valójában nagyon-nagyon szomorú. Sajnálom, de sok boldogságot kívánok, és sok erőt, hogy a döntésedet véghez vidd!
2009. szept. 14. 20:17
 13/15 A kérdező kommentje:
Köszi, első válaszoló! Most minden a férjemen múlik, még mindig úgy vagyok vele, hogy mégiscsak a gyerekem apja, csak egy szót kéne szólnia és megbocsátanék neki.
2009. szept. 15. 08:30
 14/15 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Hogy alakult az életed azóta?
2010. márc. 31. 22:13
 15/15 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó válaszoló! Aranyos vagy hogy kíváncsi vagy az életem alakulására. Nos címszavakban:

-már 1 éve hogy elköltözött a férjem

-márciusban lezárult a válásunk

-5 hónapja megismerkedtem a jelenlegi párommal, boldogan élünk, 1 hónapja összeköltöztünk

-azóta a volt férjemnek is van barátnője, tudomásom szerint jól elvannak

Szóval mondhatom, jól döntöttem hogy továbbléptem! Ezt javaslom másoknak is, és hogy a 'gyerek miatt együttélni' felfogás nagyon rossz...

2010. ápr. 1. 16:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!