Miért nem lehet tartós a boldogság, miért jön képbe mindig vmi rossz?
ne a górénak akarj megfelelni, ő mindig talál hibát, hanem magadnak. nekem is óbégat a főnököm, mindig kritizál, megmondja a frankót, de már megtanultam lexarni. ha olyan okos, csinálja ő az én feladatomat és meg majd okosan beszólogatok neki közben.
én tudom,h minden tőlem telhetőt megteszek, lelkiismerettel végzem a munkám, az ügyfelek elégedettek, a főnök meg csak azért van ott, h ne bízzam el magam túlságosan :)
örültem, h végre melegebb van, h egy jót nevettünk a kollégákkal, műszak végén kifikáztunk mindent ami nem tetszett, és ittunk egy jó kávét, megbeszéltük a közös bulink időpontját :)
a főnök mikor él át ilyet? hiszen őt a többség ki nem állhatja, örökös outsider lesz a csapatban a pozíciója révén. lehet, h többet keres, többet engedhet meg magának, nem olyan nehéz a munkája, de azért mi még munka közben is jobban érezzük magunkat mint ő :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!