Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem lehet tartós a...

Miért nem lehet tartós a boldogság, miért jön képbe mindig vmi rossz?

Figyelt kérdés
az elmúlt héten felhőtlenül boldog voltam. Új munkahelyem lett, nagyon élveztem, ól is fizet, a barátomért odavagyok, az időjárás szép. De tudtam h ez nem tartós állapot h napokon belül jön vmi és újra azt fogom érezni h kínlódás az élet. Már a munkámat sem élveztem annyira ma, csináltam egy hibát, a főnök mérges volt rám, ettől nagyon rosszul éreztem magam h csalódott bennem...miért van ez? Miért nem mehet minden egyszerűen csak jól?
2013. márc. 8. 20:20
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Az az érzésem, hogy nem látod meg az életben a "kicsi" jó dolgokat, túl nagyok az elvárásaid. Pedig a boldogság jó pillanatok összessége, aminek örülni kellene. Én egy napsütéses napnak is tudok örülni.
2013. márc. 8. 21:37
 22/24 A kérdező kommentje:
megkérek mindenkit h ne egymás kommentjeit kritizálják. mindenkinek joga van leírni h ő h látja és én mindenkit felpontozok ezért. A kérdésre válasz az, amit az emberek gondolnak. Nem pedig ha egymást minősítgetjük. ÉS én is tudok örülni ha végre süt a nap és feldobja a napom
2013. márc. 8. 21:43
 23/24 anonim ***** válasza:
A leírásod alapján olyasmi típus lehetsz mint én: maximalista és kicsit kontrollmániás. Amíg minden úgy megy ahogy szeretnéd, addig elégedett vagy, de amint adódik valamilyen nehézség, legszívesebben azonnal hagynád az egészet a fenébe. Pedig ha természetesnek vennéd az akadályokat, és sipárgás helyett a megoldásra koncentrálnál, csak a saját dolgod könnyítenéd meg. Én már rájöttem, hogy a legtöbb problémát magamnak okozom a hülye hozzáállásommal, de sajnos még így is nagyon nehéz változni.
2013. márc. 8. 21:58
 24/24 anonim ***** válasza:

ne a górénak akarj megfelelni, ő mindig talál hibát, hanem magadnak. nekem is óbégat a főnököm, mindig kritizál, megmondja a frankót, de már megtanultam lexarni. ha olyan okos, csinálja ő az én feladatomat és meg majd okosan beszólogatok neki közben.

én tudom,h minden tőlem telhetőt megteszek, lelkiismerettel végzem a munkám, az ügyfelek elégedettek, a főnök meg csak azért van ott, h ne bízzam el magam túlságosan :)

örültem, h végre melegebb van, h egy jót nevettünk a kollégákkal, műszak végén kifikáztunk mindent ami nem tetszett, és ittunk egy jó kávét, megbeszéltük a közös bulink időpontját :)

a főnök mikor él át ilyet? hiszen őt a többség ki nem állhatja, örökös outsider lesz a csapatban a pozíciója révén. lehet, h többet keres, többet engedhet meg magának, nem olyan nehéz a munkája, de azért mi még munka közben is jobban érezzük magunkat mint ő :P

2013. márc. 8. 22:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!