Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem lehet tartós a...

Miért nem lehet tartós a boldogság, miért jön képbe mindig vmi rossz?

Figyelt kérdés
az elmúlt héten felhőtlenül boldog voltam. Új munkahelyem lett, nagyon élveztem, ól is fizet, a barátomért odavagyok, az időjárás szép. De tudtam h ez nem tartós állapot h napokon belül jön vmi és újra azt fogom érezni h kínlódás az élet. Már a munkámat sem élveztem annyira ma, csináltam egy hibát, a főnök mérges volt rám, ettől nagyon rosszul éreztem magam h csalódott bennem...miért van ez? Miért nem mehet minden egyszerűen csak jól?
2013. márc. 8. 20:20
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
*bénázól
2013. márc. 8. 20:56
 12/24 A kérdező kommentje:
köszönöm a linket! Komolyan elsírtam magam rajta és elszégyelltem magam, amiért ennyit kifogást keresek ahelyett h tennék azért h jó legyen
2013. márc. 8. 21:11
 13/24 anonim ***** válasza:
Nincs mit.Örülök hogy elgondolkodtál.:)Ha rossz passzban vagy akkor csak hallgasd meg.
2013. márc. 8. 21:16
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
A főnökök már csak ilyenek, mint a savanyító baktérium:ha valami jó, egyből belerondítanak!
2013. márc. 8. 21:17
 15/24 anonim ***** válasza:
Mennyi idős vagy amúgy?
2013. márc. 8. 21:18
 16/24 A kérdező kommentje:
22L
2013. márc. 8. 21:19
 17/24 anonim ***** válasza:
77%
Fiatal vagy,éld az életed ne akarj senkinek megfelelni.Van munkád van barátod,örülj neki,majd az élet hozza a jobb dolgokat.Ne akarjál mindenkinek megfelelni mert az kapufa,nem azt mondom hogy sz@rjál bele a dolgokban,de nem tudsz mindenkinek megfelelni.Élj a jelenbe élvezd amennyire tudod,majd jön egy jobb mindig,mindennek eljön az ideje.
2013. márc. 8. 21:24
 18/24 A kérdező kommentje:
rátapintottál a kulcsproblémára: állandóan meg akarok felelni. Ez eddig nem is tudatosult bennem. Köszönöm!
2013. márc. 8. 21:26
 19/24 anonim ***** válasza:
77%
Amikor leírtad hogy eddig jó volt a munka és elkezdtél bénázni,abból egyből tudtam mi a helyzet.Én is ilyen voltam.Nem kell!Lazúlj el és próbáld élvezni az élet ízét.Fiatal vagy még,bár én sem vagyok sokkal idősebb(29),de majd rájössz a lényegre idővel:)
2013. márc. 8. 21:30
 20/24 anonim ***** válasza:
52%
A titok a lényeg ott van az emberek elött,de sokan nem veszik észre.Pedig ott van a boldogság a szeme elött...a szemünk elött.
2013. márc. 8. 21:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!