Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg van olyan, hogy a...

Tényleg van olyan, hogy a nagyszülők láthatást kapnak az unokákra?

Figyelt kérdés

Anyám egyik munkatársa akar az unokáira láthatást kérni a bíróságon.

Köszi a válaszokat.

2009. szept. 13. 10:23
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Amennyiben az apa láthatása alatt nem tudnak az unokával találkozni, akkor pert indíthatnak a láthatásért. Ha nincs valami alapvető gond velük, akkor meg is kapják.
2009. szept. 13. 10:26
 2/5 A kérdező kommentje:

csak azért kérdezem, mert én is nagyon összevesztem anyámmal, mert eldugta a gyerekeim elől az ételt(4 és 3 évesek), és hozzáfűzte, hogy beb@szna ha itt ennétek.

Én ezen felkaptam magam, és kb 2 hónapja nem beszélünk.

Én együtt vagyok a párommal.

Szerintem a munkatársán felbuzdulva lehet ő is kér majd láthatást, mert (ahogy eddig is) ott tesz nekem keresztbe, ahol csak tud.

Nem tiltottam el az unokáitól, felőlem jöhetne, meg el is vihetné őket, de nem jött eddig.

Még a fiam születésnapjára sem.

De kib@szásból képes lenne elmenni bíróságra.

2009. szept. 13. 10:33
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Wow, milyen cizellált a stílusod.

Kétlem, hogy valaki csak poénból megindítana egy pert ami nagyon sok pénzébe kerül.

2009. szept. 13. 10:55
 4/5 anonim ***** válasza:
Na most amennyiben a gyerekeknek nem ad enni ezzel veszélyeztetné őket ilyen esetben pedig a nagyinak nem fognak láthatást megítélni. Nyugi nem ítélgetik azt olyan lazán. Ez Mo-on még egyáltalán nem bevett gyakorlat, arról nem is beszélve, hogy gyakorlatilag semmilyen bünti nincs ha te az ítélet ellenére sem óhajtod neki mutogatni a gyereked. Merthogy a nagyi nem viheti el, csak a te felügyeleted alatt láthatja.
2009. szept. 13. 14:34
 5/5 anonim ***** válasza:
Elég elitélendő,hogy a saját unokának nem ad enne,hanem eldugja.Az a gyerek is megérzi,hogy valami nincs rendjén a nagyszülővel.Láthatást adnak,de az ilyen nagyszülő mit is akar? Itt csak a saját gyerekével truccol.Az én anyám sem volt különb,az csak magához akarta venni a gyerekemet,csak aGyámhiv.lekáderozott munkahelyen,lakcimen,igy nem adtak kérésének helyett.Ott azt mondtam neki,ha még ilyennel jössz,itt elverlek mindenki szeme láttára,hogy igy viselkedsz.A gyerek már 33 éves,de nem csipi azóta se a nagyanyját,amiért igy viselkedett.Szerintem nem sok sikere lenne,mert,sajnálja amit megesznek.!Örül az ember ha adni tud az unokájának.
2009. szept. 13. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!