Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van köztetek olyan akik...

Van köztetek olyan akik fiatal koruk óta együtt vannak? Mi a hosszú szerelem titka?

Figyelt kérdés
Csak érdekelne,hogy van e köztetek olyan akik 16-18 éves korotok óta már együtt vagytok, együtt e laktok már?Hogy alakul az életetek?Milyen együtt lakni?Mit csináltok együtt,dolgoztok –e,tanultok-e…

2013. márc. 6. 17:05
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Mi is 16 éves korunk óta vagyunk együtt. Nagy gimis szerelem volt, a minden velejáró hülyeséggel együtt, a tinis féltékenykedések (párom részéről), a "nagy" veszekedések és kibékülések. Ez az időszak kb. 2 évig tartott, nem is tudom, hogy tudtam elviselni :))

Aztán egyetemre mentünk és távkapcsolat lett a dologból, mert nem volt egyik egyetem a másik városban...Úgyhogy maradt a három év távkapcsolat. Miután lediplomáztam összeköltöztünk, októberben, azóta együtt élünk, és nagyon nagyon szeretjük egymást...

Megjártunk már mindenféle utat, kitartottunk egymás mellett sokszor.

Fontos számunkra, hogy tiszteljük egymást, segítjük egymást, ahol tudjuk, sokat beszélgetünk, sok közös barátunk van...egy a világnézetünk. Nagyratartjuk egymás szakmáját, ilyesmi.

Ha haragban vagyunk, az nem tart sokáig, mert részemről belepukkadnék, ha nem szólnánk egymáshoz több mint fél órán keresztül úgyhogy a megbocsájtásról is mindig gondoskodok :D

Még mindketten tanulunk (én mesterképzőn), munkát keresek, de még nem kaptam...

S ííígy...

Már volt lánykérés, az eljegyzésre várunk...Amikor a párom végez, 2015 akkorra tervezzük az esküvőt.

2013. márc. 7. 11:41
 22/26 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok: Még az jutott eszembe, hogy talán az kovácsolt minket össze, hogy együtt nőttünk fel:) Sokat jelentett együtt átélni változásokat, meg mindenfélét. A szalagavatón keresztül az első egyetemi évek, aztán a diplomaosztó, ottani bankett. Közben meg családi események, keresztelők, lagzik...mindenhol annyi mindent "tanultunk" egymástól:)

LEgyetek Ti is angyon boldogok Kérdező!

2013. márc. 7. 11:44
 23/26 anonim ***** válasza:
15 évesen ismertem meg a férjemet. 16 évig voltunk együtt. Sok idő, de egyszer vége lett. A jó választás és az önismeret nagyon fontos szerintem, persze az általános szeretet, megbecsülés, kompromisszumkészség mellett. VÁlásom után 7 évig voltam egy másik pasival, aminek most lett vége. Ha belegondolok, házasságban is maradhattam volna, ha egy csomó mindent megtudtam volna saját magamról. MOst már tudok, és remélem, hogy vár még rám egy igazán jó kapcsolat. 38 nő
2013. márc. 7. 13:15
 24/26 anonim ***** válasza:
100%

Az én keresztanyám 16 volt mikor megismerte keresztaput, aki 10 évvel volt idősebb nála. 18 évesen összeházasodtak, megszülte az első gyereküket majd utána még négyet! Jól éltek, keresztanyunak dolgoznia se kellett volna, de ő szerette a munkáját. Imádták egymást, eljártak együtt kocogni, voltak közös programjaik irigyeltem őket! 49 évesen keresztanyu észrevette, egyik napról a másikra, hogy keresztapa már nem jár el vele kocogni, nincsenek közös programjaik, beszélni se tud vele, mert a férje csak ordibál vele, eltűnik több órára is, és nem árulja el hova. Majd egyszer csak közölte vele el akar vállni...

Egy 35 éves nőért elhagyta 59 éves fejjel, 5 gyerek után. Ennyi volt. Ja és senki ne magyarázza be nekem, hogy egy 35 éves nő egy kaszvadt 59 éves férfire vágyik és nincs köze ahhoz, hogy gazdag a pasi... :((((

2013. márc. 7. 17:56
 25/26 anonim ***** válasza:

Nekem csak közeli ismerősöm van ilyen. 14 éves korától szerette a férfi a nőt, a nő csak 19 évesen fedezte fel a férfit. EGyütt vannak azóta is van két gyerekeük.

Titok?

Eleve összeillettek lelkileg és testileg, és egy irányba változtak, az életről alkotott elképzelésük, igényük a karrierre gyerekre, női és férfi szerepkörre egyformán gondoltak, a kialakított határok átalakítását az idő múlásával sem igényelték.

2013. márc. 8. 13:40
 26/26 anonim válasza:
A baratom szulei 11 eves korukba jottek ossze es meg mindig egyutt vannak 2 gyerekkel
2013. márc. 9. 09:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!