Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van köztetek olyan akik...

Van köztetek olyan akik fiatal koruk óta együtt vannak? Mi a hosszú szerelem titka?

Figyelt kérdés
Csak érdekelne,hogy van e köztetek olyan akik 16-18 éves korotok óta már együtt vagytok, együtt e laktok már?Hogy alakul az életetek?Milyen együtt lakni?Mit csináltok együtt,dolgoztok –e,tanultok-e…

2013. márc. 6. 17:05
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

Nagyon szép válaszok érkeztek ide, nagyon boldogok lehettek, hogy így alakult az életetek. :)

Én meg viszonylag eléggé fiatal vagyok,alig 18.éves , 1,5.éve vagyunk együtt a barátommal, úgy érzem a rózsaszíin felhő elmúlt és egymásra találtunk igazábol, jól megvagyunk, vannak nehézségek de megoldjuk, ez legyen a legkevesebb.

Egyetemre Németországba szeretnék menni, ott ő több mint valószinű anyumnál kapna munkát,úgyhogy bár ebben plusszban vagyok, habár kicsit félek a jövötől, hogy fogunk összeköltözni, hogy fogunk együtt élni, mert lassan ezis eljön...

2013. márc. 6. 19:09
 12/26 anonim ***** válasza:

20 évesek voltunk mindketten. bulizó szeleburdi egyetemistából dolgozó, önfenntartó felnőttek lettünk együtt. a legjobb korszaka az életemnek, és örülök, h a párommal élhettem át.

30 körülre tervezzük a gyereket, addig még kicsit éljük a gondtalan életet, utazgatunk, kipróbálunk ezt-azt. a közös gyermekünk 5. szülinapjára tervezzük az esküvőt. ha addig együtt maradunk, akkor van értelme. ha előbb szétmegyünk, akkor megspóroljuk a válást. :)

jó dolog együtt élni, nekem ez mára természetessé vált. mindent meg tudunk beszélni. nincs elsimítatlan konfliktus. sokat tanulunk egymástól, és hálás vagyok a sorsnak, h egy ilyen nagyszerű ember a párom. szeretjük és tiszteljük egymást. számunkra ez a hosszú kapcsolat titka.

25L

2013. márc. 6. 19:17
 13/26 anonim válasza:
100%
Én 16 voltam a (most már)férjem 22. Már 11 éve együtt vagyunk és 6 éve házasok, van egy 4 éves kisfiunk. Még mindig nagyon szerelmesek vagyunk egymásba és remélem ez életünk végéig így is marad. Nem érzem úgy hogy bármiről is lemaradtam volna azért mert ilyen fiatalon megismertem a nagy Ő-t. Más egy életen át keresi és mégse találja meg.
2013. márc. 6. 20:13
 14/26 anonim ***** válasza:
16 évesen jöttem össze a barátommal ő akkor 22 volt. 3 éve vagyunk együtt, nyáron szeretnénk összeköltözni. Én főiskolás vagyok, ő már dolgozik. Igazából sok újdonság nem lesz az együttélésben sem, mert most is minden nap együtt alszunk vagy náluk, vagy nálunk. Még ő is a szüleinél lakik, lakásra gyűjt. Szerintem kb. másfél éve nem aludtunk egymás nélkül. Szóval ismerjük egymás szokásait. Annyi újdonság lesz, hogy magunkra mosunk. Főzni, takarítani így is szoktunk, bevásárolni is. Ja meg a számlákat is nekünk kell majd fizetni. Úgy alakul az életünk, ahogy kb. 1 hónaposan megbeszéltük, hogy "de jó lenne". Azt is terveztük akkoriban, hogy még diploma előtt összeházasodunk, majd utána gyereket vállalunk és én csak utána megyek el dolgozni. Ez még a jövő zenéje, hogy úgy összejön-e, mint az eddigiek.
2013. márc. 6. 20:27
 15/26 anonim ***** válasza:
18%
A szerelemnek nincs titka a nagy lángoló, rozsaszin köd csak 2-3 évig tartó biokémiai folyamat az agyban, utána a párok között szeretett van, hűség de leginkább megszokás és anyagi megállapodás.
2013. márc. 6. 20:41
 16/26 anonim ***** válasza:

Én 18 voltam, a barátom 16. (igen, akkor kicsit furán néztek az emberek, de az élet minket igazolt.). Most vagyunk 10 éve együtt, 2 éve házasodtunk, (akkor költöztünk össze), van egy egy éves lányunk.

Az előnye ennek a nagyon fiatalon összejövős dolognak, hogy akkor még igazi, érdek és piszkosság nélküli szerelemmel szereted a másikat, nem nézel semmi olyat hogy egzisztenciálisan, stb, mi az érdeked. Tehát mi valóban megbízunk egymásban.

A hátránya, hogy az emberek utána változhatnak még sokat mondjuk 25 éves korukig, így megvan az eltávolodás esélye. illetve hogy nekünk a korunk miatt nagyon sokáig kellett együtt járni az esküvő előtt- 8 évet-, ami szerintem egy idősebb párnál már nem normális.

2013. márc. 6. 21:42
 17/26 anonim ***** válasza:
Én 21 voltam mikor összejöttem a párommal, rá fél évre össze is költöztünk, most 27 éves vagyok. Furcsa, de olyan érzés, mintha mindig együtt lettünk volna, annyira természetes, hogy ő van.
2013. márc. 6. 22:22
 18/26 anonim ***** válasza:
50%
A hosszú szerelem titka? Ha viszonzatlan, végtelennek érzed.
2013. márc. 6. 23:17
 19/26 anonim ***** válasza:
18 voltam mikor megismertem ő 22.Most 30vagyok és 10éve együtt élünk.mai napig szeretjük egymást.A legfontosabb hogy elfogadd a másikat olyannak amilyen,és támogasd ahol tudod.
2013. márc. 7. 08:05
 20/26 anonim ***** válasza:

Anyuékat megkérdezem :)

Apa 17 volt, anya 15 mikor összejöttek, a mai napig házasok, idén lesz 26 éve. Én 24 leszek :)

2013. márc. 7. 09:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!