Hogyan mentsem meg a házasságom és bírjam jobb belátásra a férjem?
Sztem egy szóval sem mondtam, hogy a szomszéd a hibás. Nem bűnbakot keresek, hanem szeretném megoldani ezt a problémát, de ehhez egyedül én kevés vagyok. Ha meg figyelmesen elolvastad volna a kommentjeim, akkor észrevennéd, hogy saját magamat is okolom, mert egy f.asz vagyok.
És hogy mit csinálunk ennyi pénzből? Havi 100ezer a lakás és a villyany, gáz víz. Ezenkívül van tévé, net, telefonszámla (az enyémet a cég fizeti, a páromnak 18ezer a számlája mikor ingyen beszélünk. persze ezért sem szólhatok). Tartozunk anyuéknak, nekik is fizetni kell és elkeztem vmit visszafizetgetni a tartozásokból. ezekre elmegy kb plusz 80ezer a lakáson felül. marad 120ezer ft amiből minimum 30 a cigi 15ezer egy hóban a tankolás (a bérlet kettőnknek drágább lenne) és marad 75 ezer ft minden másra. 75 ezerből kell bevásárolni, ebből veszi meg a bérletet meg a fehérjét stb. ja és ha főzeléket főzök ami olcsóbb, azt nem eszi meg, neki csak a hús a kaja. Számold ki egy hónapra mennyi hús kell akkor ilyen árak mellett.
Utolsó vagyok. Nem megoldás amit írtam, csak hátha felnyitja a szemét, hogy ennyi van és kész. Ezért dolgozott meg, ezt érdemli a munkáért cserébe.
Biztos van valami tuti módszer, hogy a te megtakarításaid ne tudja lenyúlni. Pl leveszed a számládról és a bugyid közé dugod. Na jó, nem szó szerint, csak valami ilyen trükkre gondoltam.
Bár nem vagyok a különkassza híve, hátha megoldást találnátok. Ha meg nem megy, marad sajna a válás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!