Nem áll szóba velem a feleségem, mit tegyek?
Nem tudom mi a baja.sok tartozásunk van,de két helyen dolgozom jelenleg,hogy megéljünk.ő nem dolgozik mert pszichés beteg.van egy kislányunk akit imádok,már kisiskolás.ővele is foglalkozom.az volna a kérdésem,mit tehetnék,hogyan kerüljek közelebb hozzá?13 éve vagyunk házasok.ötleteket kérek!köszönöm!
36 f
Ha úgy látod, menthető még a dolog, akkor borzasztóan türelmesnek és megértőnek kell lenned. Még annál is jobban, mint amilyen eddig voltál.
Először is nem szabad felvenned a sértéseit. Lehet, hogy a betegség hozza elő belőle ezeket a képzeleteket, ezért nem biztos, hogy tehet róla.
Ilyenkor mindig a legnagyobb nyugalommal add a tudomására, hogy Neked csak Ő és a kislányotok létezik és nem is gondolkodik másban. Vagy kérdezz rá nyugodtan, hogy miből gondolja azt, amit állít. Hátha a válasszal lesz egy kapaszkódod. Lehetőleg sok időt töltsél vele, hogy érezze fontos Neked. Azért azt is tudatosítani kellene vele, hogy az Ő közreműködése nélkül Te a kapcsolatotok sikeréhez kevés vagy. Ez két emberen múlik, mivel a házasság társasjáték...
Próbálj meg időnként olyan helyzetet teremteni, hogy csak ketten legyetek. Ilyenkor oldottabb tud lenni az ember sok mindenben. Akár egy őszinte, komoly beszélgetéshez is.
Én mindig azt vallottam, hogy azért van a szám, hogy kérdezzek, vagy választ adjak. Tedd meg nyugodtan Te is ugyanezt. Kérdezz, járj a végére, és akkor megnyugszol...
Sok sikert!
Mindenképpen mond el neki,hogy neked se könnyű ennyi helyen helytállni,és mind ezt őértük csinálod.Azt is, hogy szeretnéd helyrehozni.Próbálj közelébe férkőzni,forró fürdő együtt, vacsora,kezd el maszírozni hátha ellazul.
Talán először próbálj kicsit a bizalmába férkőzni, és néhány napig ne is említsd a rosszat, csak aztán,ha érzed h kicsit megnyílik,közlékenyebb.
Szurkolok neked,rendes lehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!