Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megtudtam hogy az anyukám...

Megtudtam hogy az anyukám csalja az apukámat mit tegyek?

Figyelt kérdés
És ez nem csak az én eszmeszüleményem! Vannak rá bizonyítékok, teljesen el vagyok keseredve és nem tudom hogy mit tegyek, hogy jó legyen!! :'(

2013. márc. 5. 16:04
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
A probléma gyökere ott van, hogy manapság a férfiak potenciája hamarabb szűnik meg, mint a feleségük vágya. Egy lábat széttenni százszor könnyebb, mint a szerszámot munkaképes helyzetbe hozni. Javaslom, beszélj apával, hogy ha jobb akar lenni, mint az a külső idegen, figyeljen jobban magára, pihenjen többet, egyen tesztoszteron növelő ételeket és keresse meg a számára legkedvezőbb potencianövelőt. Hogy ne a levegőbe beszéljek, a Vigrx kapszulák jók lehetnek, vagy az aliexpress.com ról vásárolt Secret Formula. Ezek sokakon segítettek és adták vissza az önbecsülésüket. Esetleg orvoshoz is fordulhat. Sajnos, még nem találtam rá a női vágyat csökkentő titkos szerre, de bizonyára létezik. Tehát vissza kell állítani a megbomlott egyensúlyt közöttük és akkor esély van a mindkét felet kielégítő kapcsolatra. Ha nem ilyesmi lenne az ok, akkor is az okot kell megkeresni, hogy mitől bomlott meg az egyensúly és azt kell próbálni megoldani. Csak mellesleg: az őszülő nők kilencven százaléka festi a haját. Ez az arány a férfiaknál sokkal alacsonyabb. Talán nekünk is többet kellene hazudni.
2018. jan. 31. 18:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!