Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megtudtam hogy az anyukám...

Megtudtam hogy az anyukám csalja az apukámat mit tegyek?

Figyelt kérdés
És ez nem csak az én eszmeszüleményem! Vannak rá bizonyítékok, teljesen el vagyok keseredve és nem tudom hogy mit tegyek, hogy jó legyen!! :'(

2013. márc. 5. 16:04
1 2 3 4
 21/31 anonim válasza:
11%

talán nem kellene beleavatkozni ebbe, a lényeg h téged ugyanúgy szeret mindkettő egyformán, később meg majd rájössz hogy nemigen lehet sokáig leragadni egy ember mellett, időnként mindenki félrelép, aki nem az csak azért mert balek hozzá h összeszedjen valakit.

De ha felkevered az iszapot azzal csak valamelyikük szemében te leszel a hibás, szóval hagyd hogy maguk kezeljék ezt a dolgot.

2013. márc. 6. 15:31
 22/31 A kérdező kommentje:
sziasztok! köszönöm a válaszokat! Szerintem inkább anyukámmal fogok beszélni...és azt biztosan tudom hogy apukám nem csalja meg az anyukámat mert ő nem olyan fajta. Ő inkább otthon ülős unalmas és még jó képünek sem mondható...szóval anyukámat meg értem valamilyen szinten mert lehet hogy épp ebbe unt bele. Most itthon mennek köztük a beszélgetések mert apum is észre vett valamit de anyu ezt erősen tagadja és még az apumat hibáztatja....van egy olyan érzésem hogy szerintem ebből válás lessz a vége.
2013. márc. 7. 14:29
 23/31 anonim ***** válasza:

Igen sajnos szinte mindig ez van.

Csak nagyon ritkán látni olyant, hogy egy nő egyenesen kiáll, és vállalja a tetteit.

Általában mindegyik sumákol, és mindig mindenért kizárólag a férje az oka!

2013. márc. 8. 07:15
 24/31 anonim ***** válasza:
*férjét okolja!
2013. márc. 8. 07:16
 25/31 A kérdező kommentje:
ezt nem bírom tovább! teljesen hülyére veszi apumat. elmesélte hogy csak barátok az illetővel meg satöbbi,de ez apumnak is gyanús de ugy néz ki hogy ez az ügy ellett simítva...megmutatom apumnak az üzeneteket és késsz...szerintetek?
2013. márc. 10. 20:14
 26/31 anonim ***** válasza:
nem biztos, hogy jó, ha megmutatod ... apud nem hülye, valószínűleg tisztában van a helyzettel, de tudomásul veszi ... ha megmutatod neki az üzeneteket vagy kényszerhelyzetnek érzi, hogy lépnie kell, vagy nem lép de onnantól előtted is rosszul érzi magát
2013. márc. 11. 10:45
 27/31 A kérdező kommentje:
De az a probléma hogy teljesen hülye és vak!! Mert az az igazság hogy nem is gondolnánk hogy pont az az illető van a dologban és ezt anyu ki is használja és még apumat hozza kellemetlen helyzetbe hogy ő ilyet feltételez...
2013. máj. 16. 14:34
 28/31 anonim ***** válasza:
nem, nem vak, csak annak tetteti magát, mert próbálja megtartani a kapcsolatot ... a felnőttek nem pontosan úgy működnek ám, mint a gyerekek ... a párok érzik, ha megcsalják őket, csak becsukják a szemüket, mert hátha elmúlik a megcsalós pillanatnyi láza
2013. máj. 16. 15:05
 29/31 anonim ***** válasza:
9-essel nagyon egyet értek, igaza van! (Látszik mivel a megmobdoemberek lepontozták-.-). Szóóólj apudnak!!!!
2013. júl. 22. 19:41
 30/31 anonim ***** válasza:
Hát bizony az unatkozó anyukák már csak ilyenek.
2013. aug. 8. 15:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!