Hogy felejtsen el apukámat?
Figyelt kérdés
A szüleim elváltak, anya nagyon ritkán enged apuhoz, mindig azt, mondja figyeljek nehogy megmérgezzen, meg ilyenek. Apukám vasutas egy állomáson dolgozik a ritkán a mi falunkba , itt a vasút pont kettészeli a falut.
Anya ma sem enged ki, hozzá, mert biztos megéheznék, közben ettem már. Nincs is olyan messze. Alig enged el valahova vele.
Egyszer nagyon felidegesítettem és akkor mondta el ,hogy miért nem enged el, mert akkor apát jobban szeretni fogom ,mint őt. Meg akkor anya fejére rászarok nagy ívben pedig ez nem így lenne őt jobban szeretem. Annyira rossz ,hogy ennyire féltékeny, én pedig a lelkem mélyen szeretem apát.
Hogy felejtsem el, hogy ne szeressem lelkem mélyén? Ne érezzek iránta szeretetet ,mert anyukám szerint ez rossz.
2012. okt. 9. 16:00
1/7 anonim válasza:
anyád nem normális. csak is rajtad áll, melyik szülőhöz húzol. ha ez anyádnak nem tetszik, az az ő baja.
2/7 A kérdező kommentje:
Csak annyira rossz ,hogy a léleknek nem lehet parancsolni , őt is szeretem a szívem mélyén. Főleg ,hogy én is vasutasnak készülök.
2012. okt. 9. 16:16
3/7 anonim válasza:
Hát, jó lenne tudni az okot hogy miért nem enged, de ebből nekem úgy jön le, hogy anyád egy önző dög, aki úgy nézi hogy ha ő nem boldog, akkor te meg az apád se legyetek azok.
4/7 anonim válasza:
Pedig apád, életed végéig az apád marad, szintúgy az anyád, anyukád lesz mindig! Ez van! Ezen változtatni nem tudsz! De attól, hogy ők elváltak, bármi okból, attól biztosan szeret mindegyik szülőd! Anyád butaságot tesz, ha nem enged apádhoz, ezzel eléri egy idő után, ha felnősz, hogy neheztelni fogsz rá, amit Ő sem tud majd helyrehozni!
5/7 anonim válasza:
Már bocs,de anyád hülye.Ne te felejtsd el apudat,hanem fogd magad és menj ki hozzá.
6/7 anonim válasza:
hany eves vagy? fogd magad keresd apukad meg es beszelgess el vele.Anyud merges lessz aztan megszokja Szerintem ig yakar keresztbetenni a volt ferjenek hogy tilt teged tole.Sok ilyen anya van ez nem jo dolog.
7/7 anonim válasza:
Nagyon bunkó anyád van. Ha lehet javasolni inkább őt felejtsd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!