Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Helyes volt ez a kijelentés a...

Helyes volt ez a kijelentés a féltesómtól?

Figyelt kérdés
Féltestvéremet nem láttam már legalább fél éve. Már kicsit kezdem hiányolni.. Szóval mondtam neki, hogy talán ideje lenne és úgy érzem megérdemelném, hogy meglátogasson... Mert elég jó barátok vagyunk, és mindig kiálltam mellette, meg ilyenek. És kezdem kicsit úgy érezni, hogy talán kevéséb becsül meg... Szerinte ha találkozunk, nem kéne úgy gondolnom rá, hogy megérdemeltem. Ezt azzal magyarázza, hogy ő soha nem gondolkodik azon, mit érdemelne meg...
2013. márc. 4. 22:56
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

mintha más tehetne rola, hogy hülyén fogalmazol:) szerintem semmi extra gondolkodás...nekem száz könyörgés, meg hiányzol után se jutna eszembe az, hogy azért találkozzon velem vki, mert megérdemlem...van, amire mondhatom, hogy megérdemlem...de ez nem az a szitu...megérdemlem a fizetést, mert dolgoztam érte...az érzéseket sose érdemeljük meg...legalábbis nem azért kapjuk, mert megérdemeljük...hanem mert mindennek ellenére így érez a másik...

24L

2013. márc. 5. 08:34
 22/22 A kérdező kommentje:
Igen, bocsi tényleg hülyén fogalmaztam meg.
2013. márc. 5. 12:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!