Helyes volt ez a kijelentés a féltesómtól?
Ti komolyan szóraoztok velem? feltesz egy kérdést, és ahelyett hogy válaszolnátok a KÉRDÉSRE, sztorit gyártotok köré?
Nem is ismertek se engem, se őt... Ezerszer mondom neki, hogy hiányzik, de én nem erről akartam csevegni, nem arról hogy mit mondok neki vagy mit nem, hanem feltettem egy kérdést, hogy mit gondoltok az ő elképzeléséről.
Mivel egyikőtöket sem ismerjük, nem vagyunk elfogultak.
Hülye volt a megfogalmazásod, ennyi volt a baja.
Kb. mintha most ahelyett, hogy megkérném a tesóm, hogy "légyszi, hozz egy pohár vizet" azt mondanám, hogy "vizet ide, de qrva gyorsan!".
Akkor most még egyszer: mi bajod van?
Azt kérdezed, hogy miért mondta, hogy ő soha nem gondolkozik azon, hogy mit érdemelne meg?
Nekem nincs bajom. :( Csak arra szerettem volna választ kapni, jól gondolkdik e.
Mégegyszer leírom: Nem velem kapcsolatban gondolkodik így, hanem általánosságban!
Az új kérdés:
"Mit gondoltok erről a felfogásról?"
19-es.
HÁLA ISTENNEK, hogy végre egy ember, aki nem az egyén(eket) emeli ki a szövegkörnyezetből!
Egyébként valóban csalódástól-félő típus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!