Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Helyes volt ez a kijelentés a...

Helyes volt ez a kijelentés a féltesómtól?

Figyelt kérdés
Féltestvéremet nem láttam már legalább fél éve. Már kicsit kezdem hiányolni.. Szóval mondtam neki, hogy talán ideje lenne és úgy érzem megérdemelném, hogy meglátogasson... Mert elég jó barátok vagyunk, és mindig kiálltam mellette, meg ilyenek. És kezdem kicsit úgy érezni, hogy talán kevéséb becsül meg... Szerinte ha találkozunk, nem kéne úgy gondolnom rá, hogy megérdemeltem. Ezt azzal magyarázza, hogy ő soha nem gondolkodik azon, mit érdemelne meg...
2013. márc. 4. 22:56
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Légyszíves... Áh, kár volt írnom az alapsztorit. Gondolhattam volna, hogy személyeskedés lesz belőle... Én ismerem őt, bármilyen más helyzetben is ugyanezt mondta volna. neki ez az elgondolása. De mindegy, majd felteszem máshol a kérdést, ahol valóban a kérdésre válaszolnak... Elfogulatlanul. :/
2013. márc. 4. 23:42
 12/22 A kérdező kommentje:

Ti komolyan szóraoztok velem? feltesz egy kérdést, és ahelyett hogy válaszolnátok a KÉRDÉSRE, sztorit gyártotok köré?

Nem is ismertek se engem, se őt... Ezerszer mondom neki, hogy hiányzik, de én nem erről akartam csevegni, nem arról hogy mit mondok neki vagy mit nem, hanem feltettem egy kérdést, hogy mit gondoltok az ő elképzeléséről.

2013. márc. 4. 23:44
 13/22 anonim ***** válasza:
47%

Mivel egyikőtöket sem ismerjük, nem vagyunk elfogultak.

Hülye volt a megfogalmazásod, ennyi volt a baja.

Kb. mintha most ahelyett, hogy megkérném a tesóm, hogy "légyszi, hozz egy pohár vizet" azt mondanám, hogy "vizet ide, de qrva gyorsan!".

2013. márc. 4. 23:46
 14/22 anonim ***** válasza:
49%
Hány évesen vagy ilyen értetlen? Ő nem támaszt elvárásokat mások felé és nem viseli el, hogy te meg elvárnád a látogatását mert megérdemled. Az valami reklámban van: mert megérdemled.
2013. márc. 4. 23:46
 15/22 A kérdező kommentje:
Egyébként pedig teljesen nyugodtan, csöndesen beszélgettünk és akkor vetődött fel, ez a dolog. Nem volt semmi könyörgés, vagy veszekedés, vagy akármi. BESZÉLGETTÜNK. Ő elmondta, hogy mit gondol, ahogyan én is. De ő ezt nem rólam gondolta, hanem ő így gondolkodik! Mindegy holnap kiírom a kultúrában...
2013. márc. 4. 23:47
 16/22 anonim ***** válasza:
0%

Akkor most még egyszer: mi bajod van?

Azt kérdezed, hogy miért mondta, hogy ő soha nem gondolkozik azon, hogy mit érdemelne meg?

2013. márc. 4. 23:48
 17/22 anonim ***** válasza:
De ha ilyen jó kapcsolatotok van, miért a kultúra témakörben kérdezed meg, miért nem tőle?
2013. márc. 4. 23:51
 18/22 A kérdező kommentje:

Nekem nincs bajom. :( Csak arra szerettem volna választ kapni, jól gondolkdik e.

Mégegyszer leírom: Nem velem kapcsolatban gondolkodik így, hanem általánosságban!

Az új kérdés:

"Mit gondoltok erről a felfogásról?"

2013. márc. 4. 23:52
 19/22 anonim ***** válasza:
Ez a felfogás könnyebbé teszi az életet. Nem vár el senkitől semmit - kevesebbet csalódik.
2013. márc. 4. 23:54
 20/22 A kérdező kommentje:

19-es.

HÁLA ISTENNEK, hogy végre egy ember, aki nem az egyén(eket) emeli ki a szövegkörnyezetből!

Egyébként valóban csalódástól-félő típus.

2013. márc. 4. 23:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!