Milyen kijelentés az hogy "Nagyon mázlista hogy gazdag pasit fogott"?
Unokahúgod anyagias beállítottságú, ennyi az egész. Kívánom neki, így ismeretlenül is, hogy megtalálja a boldogságot - bár nem sok esélyt látok rá...
Azért lássuk be, hogy a férfiak sem (teljesen) hülyék - esetleg csak átmenetileg. :-)
32F
Apum testvérének a családja szokott ilyeneket a hátam mögött mondani.Pedig nem a pénz miatt jöttem vele össze, mert mikor megismerkedtünk és udvarolni járt akkor egy ütött kopott szakadt ladája volt, soha nem vitt sehova egy szál virág nem sok annyit nem kaptam tőle.
A kívülállók csak azt látják, hogy beköltöztem valaki házába és hogy megfogjam magamnak gyors gyereket csináltattam magamnak.
Az ilyen nőszemélyek ábrándítják ki a normális férfiakat a nőkből, hogy még a normális (nem anyagias, nem ilyen kijelentéseket tevő) nőket is vizsgáztatják, hogy akkor tényleg nem az-e... Sajnos.
Ha bemész egy irodába, ahol sok 30-50 közötti nő dolgozik és pletykál együtt, akkor ott is gyakori e kijelentés... Ezek a nők nem tudják mi egy kapcsolat lényege, nem tudják azt élvezni, míg végül tönkrevágják azt, és csak megszokásból vannak a párjukkal,s csak szidják azt. Nem tudják, hogy értelmesen, szerelmesen is lehetne élni. Ezért csak az anyagi javakat tudják pozitívként szemlélni, és ha egy nőtársuk gazdag pasit fogott, akkor így irigykednek. Hisz az ő párjuk se nem gazdag, és a rózsaszín ködöt is eloszlatták már rég, ha egyáltalán nem színlelés volt részükről az is.
Ilyeneket én is szoktam mondani, pedig soha nem mentem a pénzre. Csak marháskodok.
Persze lehet, hogy ő komolyan gondolta. Hát akkor pénzes pasira vágyott. Ez van.
Ha valaki azt mondja, "de mázlista, hogy ilyen gazdag pasit fogott", abból még nem következik, hogy anyagias! Nem jelent semmit. Valljuk be, van előnye annak egy nő számára, ha a pasinak jól megy – akkor is, ha különben egyáltalán nem ez alapján választ. Csak ezt senki nem meri bevallani magának, mert akkor az rögtön "pénzéhes" hozzáállás – de nem! Én például lesz@rom, hogy ha valaki annyira tetszik, nem érdekel, milyen az egzisztenciája, lehet akármilyen lúzer, nekem ő kell. Ha meg gazdag, de nem jön be egyáltalán, felőlem vehet nekem házat is, a kémia az kémia.
De ha valakivel vonzódunk egymáshoz (netán egymásba szeretünk), és különben jól megy neki, hát azért persze hogy örülök, na! Igenis mázli. De ettől még nem lesz senki anyagias, pénzéhes ribanc.
Az ilyenek miatt van általánosítva, hogy "minden nő pénzéhes r*banc". A 4-es választ akár én is írhattam volna. Bár nekem a családom nem beszél a hátam mögött, hisz ők ismerték a fiút régen, akivel összejöttem, és tényleg nem élt nagy lábon, elvolt a fizetéséből, de félretenni nem tudott, nem volt luxusautója, szóval tényleg teljesen átlag, de inkább kicsit alatta volt az életszínvonala. Egymásba szerettünk, 2 éve együtt voltunk, ezalatt egyszer utaztunk el 3 napra, amit felesben fizettünk, étterembe 2-szer vitt el, mert nem volt miből igazából. Aztán elkezdett futni a szekér, közben én is dolgozni kezdtem így még az is dobott a kasszán, majd mindenki csak azt látta, hogy luxuslakás, luxusautó, és egyből én lettem a szemét k*rva, aki csak a pénzéért van vele, holott mire ezt elértük 3 éves kapcsolatban voltunk, utána nemsokkal el is jegyzett. Majd jött a gyerek, ugye én is visszahallottam, hogy na mostmár jó helyre raktam le a seggem, meg a gyerekét is, és szegény párom, sosem szabadul már meg tőlem, kígyótól. Nevetségesek az emberek.
Na de hogy a kérdésre is válaszoljak. Valószínűleg olyan kijelentés, hogy az unokahúgod elé ha valaki odaállna egy Mercedes kulcsot pörgetve, és egy köteg húszezresből fizetne az étteremben, akkor szemrebbenés nélkül hagyná el a kedves 40-est. Ilyen egyszerű. Miattuk vagyok én is, meg az összes kicsitt jobb módban élő nő beskatulyázva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!