Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csinálja ezt? (bővebben...

Miért csinálja ezt? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

El vagyok keseredve anyukám viselkedésen,ma jött a párom hogy holnap megyünk horgászni és menjek velük és a barátokkal,anyukám ezt hallotta erre ő elkéreztél?...25 éves lány vagyok.

Szerintetek ez normális? nagyon rosszul esett ez a mondat,és nem most volt először.

2009. szept. 12. 13:34
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
szerintem ülj le anyukáddal és beszéld meg vele ezt a dolgot.mond meg neki,hogy már felnőtt nő vagy és ne viselkedjen veled úgy mint egy 10 éves kislánnyal főleg ne a barátod előtt,ha ekkor sem változik a helyzet akkor amikor ott vagytok egy szituációban akkor szólj rá,hogy anyu ne viccelődj már nem vagyok kislány,felnőtt ember vagyok tudok magamra vigyázni és el tudom dönteni mi a helyes és mi nem!
2009. szept. 12. 13:38
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Maximálisan egyetértek az előttem szólóval!
2009. szept. 12. 13:42
 3/9 anonim ***** válasza:
45%
"elkéreztél" -mit jelent?
2009. szept. 12. 13:44
 4/9 anonim ***** válasza:
90%
elkéredzkedni, megkérdezni, hogy elmehet-e... azért ennyire nem nehéz szó...
2009. szept. 12. 14:01
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Az igen!Ennyi idősen meg kell kérdezned,hogy elmehetsz e?

Sztem mond meg anyukádnak,hogy elég nagy lány vagy már,hogy ilyen dolgokban és másban is már magad döntesz!

2009. szept. 12. 14:01
 6/9 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek a válaszokat!

Már beszéltem vele erről,de hiába :(

Az az érdekes hogy én már voltam férjnél(elváltam),éltem egyedül is,és most kezd nevelni,egyszerűen nem értem Őt,én elhiszem hogy félt,de ez már túlzás...

2009. szept. 12. 14:10
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerűen ne halgass rá. Ne törődj vele, ha ilyen hülyeségeket mondd. Előbb utóbb csak rájön, hogy egy felnőttet nem nevelhet.
2009. szept. 12. 15:05
 8/9 A kérdező kommentje:
Nem hallgatok rá,csak bánt a dolog...
2009. szept. 12. 15:17
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha legközelebb megkérdezi, akkor mondd azt neki, hogy "felnőtt nő vagyok, nem kell senkitől sem elkéreznem".
2009. szept. 12. 16:04

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!