Ha nincs családod, gyerekek, házastárs, de még testvérek se, akkor mi az életed értelme?
Olyanok válaszát kérem, akik hasonló helyzetben vannak.
Miben találod meg az életed értelmét? Mik a terveid, céljaid?
Hát nem tudom, melyik a rosszabb, én azt nem ismerem, amiről beszélsz,de azért elviselhetőbbenk tűnik, mint ez... Vagyis attól függ, amúgy milyen viszonyban vagy a férjeddel/nemtudomkiddel...
Hogyan válik a társas lét társas magánnyá...?
Jó volt ezt a kérdést olvasni. Nekem mondjuk vannak szüleim, és egy testvérem, de kapcsolatom nagyon rég nincs. És már le is tettem róla. Az álmaim, h külföldre mehessek nyaralni, már kipipálva, mert fiatalabb koromban minden évben voltunk vagy 2 órszágban. Most hírtelen összeszámoltam, és 10-nél megálltam. (azt nem számoltam bele, h pl. Rómában 3* voltam...)
Szüleimnek vállalkozása van, és van mit a tejbe aprítani. De engem nem motivál a pénz. Egy koszos albiban nyomom, egyedül, és hónaprol hónapra tengeg. Már többször feldobta fatem, meg anyám, h vesznek nekem egy lakást, de én makacs fejjel nemet mondok. Majd saját magam. (pedig tudom, h egyedül nem fog menni)
Nem látom én sem a kiutat. Heti 2*-3* eliszogatok magamban, és lefekszem.
Ez a kiégés? 28 évesen?
hú, utolsó, nem lesz ez így jó...
Milyen örömforrásaid vannak?
Öröm forrás? Megmondom őszintén, most kb. 1 órája ülök itt és próbálok választ adni. Nem tudok.
Még mindig itt ülök, és...(kb 1,5 h) és nem tudom.
Úgy itt hagynám ezt a világot... Félre ne értsen senki. Nem akarok öngyilkos lenni, és nem is keresem a módját. De ha tudnám, h pl. holnap 10-kor elütnének a zebrán, nem biztos h megváltoztatnám az útvonalamat.
Lehet nyugodtan köpködni, utálni érte. Én így gondolom.
én nagyon remélem h ezt a kérdést, csak egy riport, vagy tanulmány kedvéért írtad ki, és nem jársz ebbena cipőben. De ha mégis, akkor remélem h erősebb vagy mint én, és remélem hamarosan megkapod a válaszodat, ami megváltoztatja az eddigi gondolkodásod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!