Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha nincs családod, gyerekek,...

Ha nincs családod, gyerekek, házastárs, de még testvérek se, akkor mi az életed értelme?

Figyelt kérdés

Olyanok válaszát kérem, akik hasonló helyzetben vannak.

Miben találod meg az életed értelmét? Mik a terveid, céljaid?

2013. márc. 3. 23:10
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Én "társas magányban" élek. Nem tudom rosszabb-e, mint úgymond egyedül. Igazából plusszmunka abból a szempontból, hogy dupla háztartási teendők. De a szórakozásomat jobban megtalálom "házon kívül". Nagyon sokat vagyok egyedül. Néha el is felejtem, hogy van "társam".
2013. márc. 25. 19:02
 22/29 A kérdező kommentje:

Hát nem tudom, melyik a rosszabb, én azt nem ismerem, amiről beszélsz,de azért elviselhetőbbenk tűnik, mint ez... Vagyis attól függ, amúgy milyen viszonyban vagy a férjeddel/nemtudomkiddel...

Hogyan válik a társas lét társas magánnyá...?

2013. márc. 28. 00:01
 23/29 anonim ***** válasza:
Mindenki teszi a dolgát, de már nem együtt. A beszélgetések a számlákra, időjárásra, neadjisten gyerekekre korlátozódik, nincs szex, nincs kedveskedés és értelmes közös programok, nincs érdeklődés a másik irányába. Társbérlet.
2013. márc. 28. 11:54
 24/29 A kérdező kommentje:
Huhh... sajnálom. Neked se egyszerű az életed...
2013. márc. 30. 22:14
 25/29 A kérdező kommentje:
Visszaolvastam az első hozzászólásodat ennek fényében. Tiszteletre méltó, hogy így megtalálod a módját, hogy jó légy magadhoz...
2013. márc. 30. 22:19
 26/29 omba ***** válasza:
Én sakkozok, on-line. Tudom, kicsit beteges tán... :)
2013. márc. 31. 17:05
 27/29 anonim válasza:

Jó volt ezt a kérdést olvasni. Nekem mondjuk vannak szüleim, és egy testvérem, de kapcsolatom nagyon rég nincs. És már le is tettem róla. Az álmaim, h külföldre mehessek nyaralni, már kipipálva, mert fiatalabb koromban minden évben voltunk vagy 2 órszágban. Most hírtelen összeszámoltam, és 10-nél megálltam. (azt nem számoltam bele, h pl. Rómában 3* voltam...)

Szüleimnek vállalkozása van, és van mit a tejbe aprítani. De engem nem motivál a pénz. Egy koszos albiban nyomom, egyedül, és hónaprol hónapra tengeg. Már többször feldobta fatem, meg anyám, h vesznek nekem egy lakást, de én makacs fejjel nemet mondok. Majd saját magam. (pedig tudom, h egyedül nem fog menni)

Nem látom én sem a kiutat. Heti 2*-3* eliszogatok magamban, és lefekszem.

Ez a kiégés? 28 évesen?

2013. szept. 6. 22:30
 28/29 A kérdező kommentje:

hú, utolsó, nem lesz ez így jó...

Milyen örömforrásaid vannak?

2013. szept. 8. 16:50
 29/29 anonim válasza:

Öröm forrás? Megmondom őszintén, most kb. 1 órája ülök itt és próbálok választ adni. Nem tudok.

Még mindig itt ülök, és...(kb 1,5 h) és nem tudom.

Úgy itt hagynám ezt a világot... Félre ne értsen senki. Nem akarok öngyilkos lenni, és nem is keresem a módját. De ha tudnám, h pl. holnap 10-kor elütnének a zebrán, nem biztos h megváltoztatnám az útvonalamat.

Lehet nyugodtan köpködni, utálni érte. Én így gondolom.

én nagyon remélem h ezt a kérdést, csak egy riport, vagy tanulmány kedvéért írtad ki, és nem jársz ebbena cipőben. De ha mégis, akkor remélem h erősebb vagy mint én, és remélem hamarosan megkapod a válaszodat, ami megváltoztatja az eddigi gondolkodásod.

2013. szept. 15. 20:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!