Mit lehet tenni az ilyen emberrel aki hárít?
Ha ez parkapcsolat, akkor szerintem ti mar nagyon tavol vagytok egymastol.
Szoval vagy probaljatok megoldani, higgadtan megbeszelni, vagy elengedni.
Az ő döntése pedig az, hogy téged tárgynak tekint aki értéktelen, belerúghat és kedve szerint használhat, mert a te ügyed, hogy ezt megengeded neki? Ez egy egészen szeretni való gondolkodásmód nem mondom...
Lehet, hogy beszélgetnetek kellene a köztetek lévő érzésekről és továbblépni ha ennyire eltérő az értékrendetek.
Szerintem hülyeség, az hogy ne vedd komolyan a veszekedés hevében kimondottakat. Szerintem pont az ellenkezőjét kell tenni: komolyan venni: ugyanis ilyenkor az ember nem tudja annyira önmagát kontrollálni, és ami a szívén az a száján effektus...meg tudod: a válásoknál (veszekedéseknél) mutatkozik meg az ember igazi énje...
Hány éves vagy?
Én a helyedben keresnék mást! Most gondolj bele, mi lesz később, mikor lesz gyerek? Menj el te a bölcsibe a gyerekért, mert Te akartál gyereket?
Azt tanácsolnám neked, hogy ha beteg lesz a pasi vagy valamilyen problémája, ne foglalkozz vele... viszont elgondolkodtató, hogy ha tényleg lesz valami gondod akkor ő hogy fog rá reagálni?
Amúgy érdekes nevelésben részesülhetett...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!