Mit lehet egy ilyen emberrel tenni? Élvezi, ha gerjesztheti a konfliktusokat és hogy visszakéri magát unokatesóm. Undorító
Unokatestvérem barátnőjéről van szó. (unokatesóm 16/F, a csaj 17/L).
Több, mint egy éve együtt vannak. Eleinte unokatesóm szülei kedvelték a csajt, de miután rájöttek milyen már szabadulnának tőle.
Nem tudom hogy jellemezhetném a csajt. Mindenért unokatesóm hibáztatja, egy jó szava sincs hozzá, folyton leordítja a fejét (unokatesómnak).
Például pár héttel ezelőtt elmentünk dolgozni és a csaj is ott volt. A meló előtt a mamám beszélt a csajjal és az anyjával is, hogy a munka nehéz lesz. Ledolgozott egy napot a csaj és unokatesómat hibáztatta, hogy nem mondta, hogy ilyen nehéz meló lesz, holott a mamám a csajnak és az anyjának többször is elmondta, hogy nem könnyű feladat, amit végezni kell.
Nekem is volt már egy kis összetűzésem a csajjal, mert már nagyon elegem volt a sok rinyálásából és ahogy észrevettem semmi értelmes indokot nem tudott felhozni a vita közben, folyton csak ismételgette magát. (Ennek a részleteibe most nem megyek bele)
Unokatesóm is nehezen tűri el és szerintem tök egyértelmű, hogy miért viseli el még mindig.../szexuális szolgáltatások/.
Hogy nyithatnánk fel unokatesóm szemét? (néha márt ő is nehezen tűri el, de nem akarja dobni azokért a dolgokért... és mindenki tudja, hogy lelkileg unokatesóm fog sérülni és a kevés önbizalma is el fog veszni)
A szülei már beszéltek unokatesómmal, de nem volt semmi hatása, hogy legalább álljon ki magáért.
Most az anyukája anyámra bízta a dolgot, de ugye nem akar ilyenbe belebonyolódni.
A legviccesebb dolog az, hogy a csaj közölte un.tesóm anyjával, hogy csak szeptemberig akar járni a sráccal.
Megpróbálhatnátok bemutatni unokatesódnak egy másik lányt.
Úgy tűnik ő magától nem fog szakítani a csajjal. Hátha a fentebbi dolog segítene.
Az unoka tesod lúzer és ezt a csaj ki is használja nagyon gyorsan ki kénne rakni mert a csaj teherbe fog esni és egy életre eltartatja magát.
A fiút valahogy el kénne tőle szakítani nincs egy távoli rokon akihez elmehetne pár hétre.
Természetesen, hogy nem akar senki belefolyni. Csak már unokatesómon is látszik, hogy szenved. Kiborul. Mikor mamámnál nyaraltam egy hetet és ott volt, majdnem minden nap odajött hozzám szomorúan, vagy sírva, hogy a csaj szakított vele...
A távoli rokonos dolog meg meglesz. Jön hozzánk.
Nálunk szeret lenni, meg azt vettem észre, hogy sokkal boldogabb, mikor mondjuk nincs ott a csaj és öcsémmel ps-nek, vagy elmennek focizni.
A múltkor mikor összekaptak és a csaj elkóborolt (hozzáteszem szó nélkül, még a mamámnak se szólt, aki felel érte és mi voltunk a hibásak, hogy szóvá tettük neki...), akkor unokatesóm leszarta egy ideig a fejét és öcsémmel ps-zett. Aztán mikor lejátszottak egy két kört, unokatesóm csak annyit mondott, idézem: "Na megyek megkeresem ezt (nem őt:D) a hülyét."
Amúgy nem tudom, hogy lúzer, ki hogy látja, DE a pasik később érnek, és hát mégis csak első szerelme (volt) a csaj, akivel megtörtént az a dolog is, így nehéz elengedni az embert... főleg ha nincs más a láthatáron.
Az, hogy keressünk neki másik lányt, szintén nem akadok belefolyni, de tényleg az lenne a legjobb.
Anyum most kis lelki terápiát akar rajta végezni, hogy írja le egy papírra, hogy mit szeret a csajban és mit nem... kíváncsi leszek, hogy miből lesz a több...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!