Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A férjem nem hajlandó dolgozni...

A férjem nem hajlandó dolgozni. Hogy vegyem rá, hogy kezdjem magával valamit?

Figyelt kérdés

Nagyon sokáig vállalkozó volt. A társával közösen nyerőgépeket üzemeltettek. Aztán ezeket ugye a kormány tavaly betiltotta. Azóta nem csinál semmit.

Van egy törzshelyük, egy kávézó. A volt társával meg az ilyen ex nyerőgépes barátaikkal egész nap ott tespednek. Saját bevallásuk szerint azon gondolkoznak mibe kellene belefogni. Viszont még egy épp eszű ötlet nem jutott eszükbe. Csak röhögcsélnek meg szidják a kormányt, hogy elvette tőlük a mézesbödönüket. Meg elmennek konditerembe vagy fel alá kocsikáznak a városba. Ilyenekből áll az egész napjuk.

Az a baj, hogy semmi akarást nem látok, hogy a férjem akarna magával mit kezdeni. Ő így elvan.

Hogy lehetne kizökkenteni ebből a tunya életmódból?

2013. márc. 3. 17:48
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/143 anonim ***** válasza:
45%
Kérdező, miért emeltetted ki még mindig ezt a kérdést? Adtunk már annyi tippet, de semmi sem jó?:)
2013. márc. 31. 12:17
 72/143 anonim ***** válasza:
5%
A férjed ÉLETÉBEN NEM DOLGOZOTT! Az hogy nyerőgépeket üzemeltetett egy alvilági elfoglaltság. Dolgozni ez után sem fog, legfeljebb valahogy "csinál" majd pénzt.
2013. márc. 31. 12:53
 73/143 anonim ***** válasza:
72%

"ÉLETÉBEN NEM DOLGOZOTT!"

Mégis milliárdokat keresett:) És mikor végképp nem csinál semmit még akkor is pénzt keres a nagy vagyon passzív jövedelmeiből.

Más végig gürcöli az életét és az ő jövedelméhez képest gyakorlatilag csak morzsákat keres.

Akkor ki a "hülye"?:))

(u.i.: Egyes embereknek ha fájna az irigység, hogy ordítanának?!)

2013. márc. 31. 13:15
 74/143 anonim ***** válasza:
5%

ma 13:15

Részben igazat adok neked. Viszont még se annyira okos, hogy feltalálja magát, hogy kezdjen valamit magával.

Még se jó annyira ez, ha a neje itt keresi a megoldást.

2013. márc. 31. 13:20
 75/143 anonim ***** válasza:
100%

Honnan tudod, hogy nem tudja? Lehet nem is akarja!

Családja van, barátai vannak, pénze van. Szerintem ő egész jól érzi magát a bőrében így. Még azért nem olyan sok ideje csinálja ezt a semmittevő életet. Majd megunja aztán kezd magával valamit.

2013. márc. 31. 13:25
 76/143 anonim ***** válasza:
94%

Valószinű azért emelte ki ujra a kérdést mert az eddigi válaszok nem voltak neki jók. Mi másért emelte volna ki???

Való igaz igazi munkával nem keresett volna ennyit na de senki se mondta hogy igazi munkával sok pénzt lehet keresni.

Ergó ha én alvilági fickó lennék, s miután hazavittem sok zsák pénzt s mikor leáll az üzlet a nő pattogni kezdene lecsapnám.

Tehát a válaszom: ha ilyen fickó mellett pattogsz, vegyél egy bukkósisakot. Ez a leghasznosabb tanácsom mégha nem is a pontos kérdésre adott válasz.

És továbbra is fentartom: mégha ez nem igazi munka is, sokkal igazibb mint mikor valaki ugy akar pénzt keresni hogy a tőkéjét egy gépbe dobálja s nyomogat egy gombot.

Ha apuci a pénzét bármilyen vállalkozásba fekteti több esélye lett volna a sikerre mint igy hogy nyerőgépbe dobálta. Ja hogy egy vállalkozáshoz gondolkozzni is kellene? Hát igen. A kérdező férje ez utóbbit is megtette. Törte a fejét hogy a németben szerzett pénzt mibe fektesse be. Amugy nem minden játéktulajdonosnak sikerült ez mint neki. Lehet kételkedni a tisztességes mivoltában de az biztos tett valamit és abból pénzt szerzett a családjának mig a másik fél gondolkozást nem igénylő tevékenységel sajat magának és a családjának mindenét elvesztette.

2013. márc. 31. 13:57
 77/143 anonim ***** válasza:
65%

ma 13:57 Oké,hogy nem tetszenek a válaszok, amiket írtunk,de akkor mégis mit vár?:) Egyébként lehet, hogy csak röhög itt a válaszokon, mert vissza se ír.:D

Ajánlottam én is neki, hogy adjon órákat nyelvekből(elvileg 2 nyelven tud a férje)

vállaljon önkéntes munkát(az se jó, mert ingyen nem dolgozik,igaz az önkéntes munkának nem az a lényege, hogy pénzt fizessenek érte, pláne az hogy várja el, aki tele van)

mondtam, hogy akkor nyisson egy állat menhelyet (elvileg szereti az állatokat a pasi)

Nem tudom ki hogy van vele, de ha nekem ennyi pénzem lenne, biztos nem unatkoznék, s tudnék magamnak mit kezdeni. Már csak a fent felsoroltakból kiindulva.

2013. márc. 31. 14:16
 78/143 A kérdező kommentje:

Miért nem írok vissza?

A legutóbbi hozászolásom óta ha jól számolom egy érdemi kérdés érdekezett hozzám. Szánom bánom, hogy válasz nélkül maradt, de később azt is megfogom válaszolni.

Egyébként mire kellene még válaszolnom? Fejezzem ki együttérzésemet azok iránt akik szerencsejátékon elbukták a vagyonukat? Vagy bizonygassam azt, hogy nem ölbe tett kézzel jutott el a férjem odáig ameddig eljutott? Vagy bizonygassam, hogy ez nem "alvilági tevékenység" volt? Lenne értelme? Nem! Csak vitát generálna. Felőlem gondoljon mindenki azt amit akar, engem nem érdekel. Persze egész nyugodtan tárgyaljátok ki a témát, engem nem zavar. Komolyan! Csak belefolyni nem fogok. Kivéve ha normális kérdés érkezik irányomba. Azt megválaszolom, ha nem is egyből!

A kérdést pedig azért emeltem ki mert eddig is érkezett pár használható, elgondolkodtató ötlet. Bízom benne, hogy még kapok használható választ. Ennyi!

Problem?:)

2013. márc. 31. 14:36
 79/143 anonim ***** válasza:
92%

Olyan válaszokra vár a kérdező amik jók neki. Mi ebben a fura? Ezért tette fel eleve a kérdést hogy ilyen válaszokat adjon.

Nyilván való hogy a neki nem tetsző ötleteket nem akarja a vár ir e valaki neki tetsző ötleteket.

Szerintem az se fura ha nem azért dolgozott eddig hogy most potcselekvésekkel foglalja el magát.

S hátramenni se akar olyasmi kell neki ami kihivás ami a korábbiaknál nagyobb.

Nem ezért lett játéktulajdonos hogy most ingyen nyelvtanár lehessen.

Sajna nekünk nem igen van ennél a játékterem biznisznél jöbb ötletünk de ha lenne akkor nem mondanánk el hanem csinálnánk, méghozzá titokban.

Ő sem kürtölte annó világgá mekkora biznisz ez a játéktermezés.

2013. márc. 31. 15:20
 80/143 anonim ***** válasza:
62%

De könyörgöm, ha ennyire jól megy nektek, hogy anélkül is megéltek, hogy egy fűszálat arrébb tennétek, akkor mit vársz mit fognak írni?

Állatmenhelyre nem reagáltál semmit.Pedig szerintem az pont a férjednek lenne való, hisz szereti az állatokat.

Ne haragudj, nekem más ötletem nincs, ha semmit nem akartok csinálni. Nem tudom, hogy miért nem találjátok fel magatokat.

2013. márc. 31. 15:38
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!