A férjem nem hajlandó dolgozni. Hogy vegyem rá, hogy kezdjem magával valamit?
Nagyon sokáig vállalkozó volt. A társával közösen nyerőgépeket üzemeltettek. Aztán ezeket ugye a kormány tavaly betiltotta. Azóta nem csinál semmit.
Van egy törzshelyük, egy kávézó. A volt társával meg az ilyen ex nyerőgépes barátaikkal egész nap ott tespednek. Saját bevallásuk szerint azon gondolkoznak mibe kellene belefogni. Viszont még egy épp eszű ötlet nem jutott eszükbe. Csak röhögcsélnek meg szidják a kormányt, hogy elvette tőlük a mézesbödönüket. Meg elmennek konditerembe vagy fel alá kocsikáznak a városba. Ilyenekből áll az egész napjuk.
Az a baj, hogy semmi akarást nem látok, hogy a férjem akarna magával mit kezdeni. Ő így elvan.
Hogy lehetne kizökkenteni ebből a tunya életmódból?
Bocsi, hogy csak most válaszolok. Csak mostanában kevés időm volt netezni:(
Árusító automatákkal fog foglalkozni.
Italautomaták, kávéautomaták, snack automaták meg hasonlók.
Meg sikerült elnyernie pár trafik üzemléteséhez a pályázatot.
Na akkor magához tért.
De már megint ez a szerencsejáték.
Luzer bedobja a pénzt s vagy kiadja a csokit vagy nem.
Régebben én is sokat játszottam:)
Lehet én is vennék itthonra dísznek egy nyerőgépet.
Leginkább Apexet. Azthiszem a hármasban volt az a kalózos játék amit nagyon szerettem:)
Csak érdeklődés szintjén mennyiért lenne eladó egy ilyen gép? És mit jelent az, hogy IEK nélkül? Az mi?
A hármasban van a kalózos játék:) Azt én is szerettem:)) Jópofa a szabadjátéknál a kincsesládás rész:)
Ezek a játékok vannak benne:
Arriva Arriva
Bar and Sevens
Bonus Dices
Casanova
Fruity
Full Moon
Funny Fruits
Little Devil
Pirates
Sevens
Egyébként jó választás otthonra az Apex:) Szép gépek.
1300-1500 Euro között lenne az áruk nálunk.
Magyar nyelvű programokkal.
Slim kabinetessek, két LCD monitorral (az egyik természetesen érintőképernyős).
NRI érmevizsgálóval (100 és 200 ft-os fogad el), JCM UBA-10 bankjegyelfogadóval (500, 1000, 2000, 5000, 10000, 20000 ft-os címleteket fogad el).
Universal hopperel. Többszintű jackpot panellel. 6,3-as jack credit kulcsokkal. Biztonsági zárakkal és riasztóval.
Az IEK az másnéven Integrált Ellenőrző Készülék. Ez tulajdonképpen a gép fekededoboza. Rögzíti a nyerőgép minden pénzforgalmi adatát. Ez szükséges volt az elszámolás miatt a hatóságok felé.
Ezek még a végleges kiolvasás után sem eladóak. Viszont e nélkül a gép nem indul be. Olyan 30-35 ezer ft-os áron lehet egy vadonatújat beszerezni.
Ha esetleg vennél nyerőgépet és szükséged lenne ilyenre akkor szólj nyugodtan mert tudunk szerezni. Egy barátunk gyártott ilyeneket. Ma már ugye az üzletág megszűnése miatt nehéz beszerezni ilyeneket.
Jó, hogy értelmes dolgokkal foglalkozik újra:)
Trafikok? Hogy sikerült bejutni a szerencsések közé?:)
Apám elkaszinózta a teljes családi vagyont!
Ráment a szerencsejátékra az összes jövedelem, az összes megtakarítás, egy szép családi ház, egy szép kocsi és minden vagyontárgy. Minden! Szerintem minimum 100 millió forintot adott apám a hozzátok hasonlóknak! De lehet még több is!
Nincs kedvetek véletlenül jótékonyságból visszaadni ennek az összegnek az egy részét?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!