A férjem nem hajlandó dolgozni. Hogy vegyem rá, hogy kezdjem magával valamit?
Nagyon sokáig vállalkozó volt. A társával közösen nyerőgépeket üzemeltettek. Aztán ezeket ugye a kormány tavaly betiltotta. Azóta nem csinál semmit.
Van egy törzshelyük, egy kávézó. A volt társával meg az ilyen ex nyerőgépes barátaikkal egész nap ott tespednek. Saját bevallásuk szerint azon gondolkoznak mibe kellene belefogni. Viszont még egy épp eszű ötlet nem jutott eszükbe. Csak röhögcsélnek meg szidják a kormányt, hogy elvette tőlük a mézesbödönüket. Meg elmennek konditerembe vagy fel alá kocsikáznak a városba. Ilyenekből áll az egész napjuk.
Az a baj, hogy semmi akarást nem látok, hogy a férjem akarna magával mit kezdeni. Ő így elvan.
Hogy lehetne kizökkenteni ebből a tunya életmódból?
"Ő is nyerőgépes volt, nagyon megszedte magát és belebetegedett, hogy ennek vége és meghalt."
Nem tudom, hogy ezt honnan veszed de oltári nagy baromság! Szánalmas már komolyan.
Klauz Laci egyáltalán nem betegedett bele abba, hogy betiltották a nyerőgépeket! Beteg sem volt. Legalábbis a halála előtt 3 nappal ennek semmi jelét nem mutatta és azelőtt sem.
Ez a téma lezárva!
Innentől kezdve minden Klauz Lászlót érintő kommentelő ellen maguknál az oldal üzemeltetőinél fogok panaszt tenni.
Utánaolvastam. Mig hivatalos eredmény nincs kár spekulálni.
Maradjunk addig Nagy Sándornál. Meghóditotta az akkor ismert világot, majd mikor már nem volt mit meghóditania, 33 évesen meghalt.
Hát nem tudom. Attól, hogy nem a játékterem tulajdonosokat okolom amiatt hogy a játékfüggők elvesztik mindenüket még nem tudom sajnálni a törvényesen de erkörcstelenül meggazdagodott játékteremtulajdonosokat azért, hogy most végetért a nagy üzletük.
A válaszom a kérdezőnek a feltett kérdésére: éljétek fel a felhalmozott vagyonotokat, s ha elfogyott menjetek el mindketten havi 80 000-ért árufeltöltőnek a tescóba. ha havi 47 000-ből meg lehet élni akkor havi 160 000-ből is.
Nem kell minket sajnálni:) Még csak az hiányozna:) Az meg, hogy mi az erkölcstelen csak nézőpont kérdése. Valakinek az, valakinek nem.
Nem tudjuk felélni a tartalékainkat. A befektetések hozamaiból vígan megtudunk élni és még a tőke így is növekszik. Csak az ingatlanjaink bérleti díjaiból milliók jönnek havonta és még hol a többi:) Ekkora vagyon nem tud csak úgy elfogyni:)
Úgyhogy elkell keserítselek nem fogunk a Tescoban dolgozni:)
Akkor hagyd hogy nyugton maradjon a férjed mert ha csinál valamit azzal nemcsak elbukhatja de akár minusz ugyan annyiba is lemehet.
Ha pedig a két tescos állás felét folyton viszi a végrehajtó... összesen 80 000-ből élni már nem rózsás.
Én el tudnék viselni egy olyan nőt aki ronda, iszákos, otthon sincs ellenben 6-8 számjegyű a havi fizuja s annak jó részét nekem adja..
Szerintem az ilyen nő már szép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!