A szüleim tiltanak attól akit szeretek, mert csúnya. Normálisak?
Akkor ez a gond. Felelőtlennek tartják.
És mivel nem ismerik nem tudják, hogy más téren talán képes felnőtt ember módjára viselkedni.
A vezetés életeket olthat ki. Ha már valaki arra nem veszi a fáradságot, hogy ezt normálisan tegye, akkor elhiszem, hogy féltenek tőle.
A külseje csak egy kifogás szerintem, vagy pont a felelőtlensége miatt gondolják őt rondának.
Szia Kérdező!
Nem olvastam végig a hozzászólásokat, tehát, ne haragudj, ha ismétlésekbe bocsájtkozok.
Nekem volt egy barátnőm, akinek a szülei valami hasonló módon viselkedtek, mondjuk, nekem azért a külső alapján pozitív benyomásuk volt, csak mikor megismerkedtem a szüleivel, rájöttem, hogy nagyon - nagyon pénzéhes család és arrogáns "banda".
Fura volt a településünk többi lakójáról alkotott véleményük, az általuk művelt szakmákról való beszélgetés, mert mindenki rosszul csinálta, ők tudják / tudták a legjobban.Később kerültem is velük a beszélgetést pontosan emiatt a felsőbbrendűség érzésük miatt.
Aztán a csajszinak mondogatták, hogy nem vagyok hozzávaló, nem illünk össze...
A csaj titokban találkozott velem, mert eltiltottak, meg elkezdtek utálni, pedig dolgoztam, csináltam a dolgaimat, csak nekem nincs diplomán és ez is szúrta a szemüket, mert hogy nézne ki, hogy én itt tanulatlan vagyok, meg nem hajtok a maximumra, ő meg diplomás. :O
A vége nagyon tömören az lett, mert elegem lett abból, hogy kaptam az arcomba a dolgokat, hogy semmirevaló vagyok, nem viszem a lányukat sehova,(ennek oka ő részéről egészség-ügyi problémák, mentális bajok, mint utóbb kiderült, amik mostanra súlyosodtak eléggé nagy mértékben), kiégett vagyok és hasonlók, hogy kitettem a leányzót a jó büdös francba.
Tehát, összegezve...
Ha a szülők korlátoltak, akkor nincs az az Isten, amitől jobb belátásra bírod őket.
így vagy beintesz nekik, komolyan elmondod nekik, hogy ezzel nem segítik a lányukat... (bár, ha ez alapján ítélkeznek, akkor talán rosszabb helyzetben vagy, mint voltam én.)
Mindig jött a közhely esetemben is, hogy a leányzónak csak a legjobbat akarják a szülei.
Hát, én nem vagyok szülő, de szerintem ehhez nem ez a legjobb út.
Tehát, vagy történik lépés az ügyben akármi áron vagy akkor szerintem zárd le a kapcsolatot, mert ha a barátod tényleg érett gondolkodású, akkor ezt hosszú távon nem fogja csinálni és Te is bele fogsz fáradni ebbe.
Nálam fél év után telt be a pohár.
Mostanra beláttam, hogy a lányt kalitkába nevelték és csak "kolonc volt a nyakamon", mert újra pezsgek, eljárok programokra és nem kell lelkileg örlődnöm azon, hogy lenéznek a barátnőm szülei, miközben a lányuk miatt toporogtam egy helyben. (de, ez utóbbi bekezdés már mellékes.)
Remélem, hogy veszed némi hasznát ennek a kis sztorinak.
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!