A szüleim tiltanak attól akit szeretek, mert csúnya. Normálisak?
14:46-os vagyok
hát ha 2 éve azt mondta volna valaki, hogy több mint egy évig szeretni fogok egy bizonyos srácot, körberöhögöm. tényleg rohadtul nem a külső számít, mert én is hajlamos voltam/vagyok az alapján ítélni
Nem hinném, hogy a külső az elsődleges probléma, inkább erre fogják, mert ez általában hatni szokott.
Az én rokonom is csodálatosan szép, és egyszer volt neki egy olyan ocsmány pasija, ami mindenkinek szemet szúrt. Nem volt olyan ember, aki nem szólta meg érte, hogy milyen ocsmány, de ez volt a legkevesebb, mert ha értelmesen tud viselkedni, akkor a fene nem látta volna csúnyának. Viszont ő nem tudott.
Nálatok nem ilyen gond van? Írtad a vezetést. Ha nem ismerik honnan tudják hogy vezet?
Nekem is megütötte a szememet az az egy mondat: "Ha velem van, normálisan vezet"... és ha nem, akkor normálatlanul?
Szerintem ez a fickó belülről nem szép, és a szüleik ezt látják.. és lehet, igazuk is van. Anyámékkal volt egy hasonló esetem még kamaszkoromban, csak felnőttként döbbentem rá, miért óvtak tőle annyira. (igazuk volt és hálás vagyok mosmár nekik érte).
Szóval akkor csak gyorsan hajt?
De ezt anyukádék honnan tudják?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!