Támogassam anyát anyagilag? Mit mondjak neki, honnan van a pénz?
4 éves korom óta egyedül nevelt,apával alig beszéltem a válásuk után.
Az utóbbi években eléggé megszorultunk anyagilag,ráadásul szeptemberben kezdtem az egyetemet is.Anya mindig ad pénzt,de nincs rá szükségem,mert titokban együtt vagyok valakivel és tőle elég sok pénzt kapok és drága "ajándékokat"(lakás,autó,nyaralások,ékszerek,stb).Tudom,hogy ezeket azért kapom,hogy ne beszéljek senkinek a kapcsolatunkról és nem is vagyok büszke arra,hogy ezt csinálom.De szeretem (ez az első igazi kapcsolatom) és ez a helyzet mindkettőnknek jó.
Csak az a baj,hogy amíg nekem nincsenek anyagi gondjaim és azt veszek,amit szeretnék,addig anyának alig van pénze.Már mondtam neki,hogy ne adjon annyit,mert nincs rá szükségem,de azt mondja,hogy ne foglalkozzak ezzel,koncentráljak az egyetemre.Nem tudom,hogy mit csináljak.
Tudnék neki adni annyi pénzt,hogy megoldja a problémáit,de félek,hogy nem fogadná el.
Köszönöm szépen a tanácsaitokat!
40.
Nekem ez ment pucsItás nélkül is, bár igaz, 19 évesen még inkább randizgattam velem egykorúakkal és inkább élveztem a fiatalságom. Gondolom te nőnek pénzért nem kellenél, de van pár homár akinek pucsIthatsz.
Én nem mondanám el anyukámnak inkább, hogy honnan van a pénz. Szegény teljesen összetörne, ha megtudná, hogy a nevelése ellenére ilyen ember lett belőlem. Egy nős férfi kitartottja, aki némi szexért ("szeretetért") cserébe ilyen ajándékokat fogad el.
Egy boldog, szerető kapcsolatban is sok lenne mindezt elfogadni, akkor is ha felvállal az illető, nemhogy hallgatásért cserébe.
Nos, te minek definiálnád magadat, ha belegondolsz, hogy szexért vagyontárgyakat, drága ajándékokat fogadsz el?
Lehet túl sokat vagyok ezen az oldalon. De ez a mondat nekem azt jelenti, hogy egy házas emberel vagy és azért adja a pénzt nehogy borítsd a bilit. Inkább legyen vége, ez nem kapcsolat csak átver, és soha nem fog elválni hiába hiteget.
"titokban együtt vagyok valakivel és tőle elég sok pénzt kapok és drága "ajándékokat"(lakás,autó,nyaralások,ékszerek,stb).Tudom,hogy ezeket azért kapom,hogy ne beszéljek senkinek a kapcsolatunkról"
Az a bajuk vele, hogy a kutyának sem kellenek.
Kiakadtok, hogy idősebb a párja. És akkor mi van?
Éppenséggel később változhat a dolog, el is veheti őt feleségül, nem egyedi eset lenne, én is láttam rá példát.
Ki kellene dobnia, mert nektek nem tetszik, hogy nem egy hajléktalannal van együtt?
Én dolgozom és több egyetemre járok egyszerre és az a különbség közöttünk, hogy nem érzem magam különbnek senkinél.
Nem ítélkezem.
A luxusprosti fogalmának meg inkább nézzetek utána, mielőtt használjátok, mert nem ezt jelenti.
Nekem egy ilyen női szponzor kellene :D
Amúgy, amikor elmész az Úrhoz, akkor mondd,h diákmunkán vagy/dolgozni, és odaadsz neki párezret/pártízezret...
Szia!
Nem tudom értelmezni a kérdésed... biztos az én masinámmal van a hiba... de... téged most eltart egy gazdag pasi, cserébe a szolgáltatásod hogy lefekszel vele, és ezért cserébe mindig kapsz egy kis pénzt, vagy ajándékot? Magyarul tart téged, mint egy láncravert örömlányt? Hol marad a történetből az erkölcsösség? Mert ez sokkal nagyobb probléma, mint hogy elfogadod azt a kevéske pénzt édesanyádtól... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!