Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Támogassam anyát anyagilag?...

Támogassam anyát anyagilag? Mit mondjak neki, honnan van a pénz?

Figyelt kérdés

4 éves korom óta egyedül nevelt,apával alig beszéltem a válásuk után.

Az utóbbi években eléggé megszorultunk anyagilag,ráadásul szeptemberben kezdtem az egyetemet is.Anya mindig ad pénzt,de nincs rá szükségem,mert titokban együtt vagyok valakivel és tőle elég sok pénzt kapok és drága "ajándékokat"(lakás,autó,nyaralások,ékszerek,stb).Tudom,hogy ezeket azért kapom,hogy ne beszéljek senkinek a kapcsolatunkról és nem is vagyok büszke arra,hogy ezt csinálom.De szeretem (ez az első igazi kapcsolatom) és ez a helyzet mindkettőnknek jó.

Csak az a baj,hogy amíg nekem nincsenek anyagi gondjaim és azt veszek,amit szeretnék,addig anyának alig van pénze.Már mondtam neki,hogy ne adjon annyit,mert nincs rá szükségem,de azt mondja,hogy ne foglalkozzak ezzel,koncentráljak az egyetemre.Nem tudom,hogy mit csináljak.

Tudnék neki adni annyi pénzt,hogy megoldja a problémáit,de félek,hogy nem fogadná el.

Köszönöm szépen a tanácsaitokat!

2013. márc. 2. 09:01
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:
78%

Így:

" Anyu, dug egy nős, gazdag pasi és azért, hogy a pofámat befogjam ad egy csomó pénzt meg lakást, autót, ékszert...ha gondolod, neked is adok belőle, vagy kifizetem a villanyszámládat. Ja, hogy k.urva lettem?! Az ne zavarjon, anyu, a pénznek nincs szaga..."

2013. márc. 2. 11:17
 32/52 A kérdező kommentje:

Elég pénzt kapok ahhoz,hogy félre is tudjak tenni.

Én szeretem és néha úgy érzem,hogy ő is szeret...Nem mondja meg semmi,csak ahogy viselkedik velem...

Egy 36 éves férfi mióta számít öregnek?

Ő nem jön velem,amikor utazgatok/nyaralok,eddig csak 1-szer jött velem.

2013. márc. 2. 11:24
 33/52 anonim ***** válasza:
75%
Peeerszeee, biztosan szeret, csak hát most nem hagyhatja ott a feleségét, mert még kicsik a gyerekek/sok a hitel a házon/közös a vagyon/ stb. :):):)
2013. márc. 2. 11:27
 34/52 anonim ***** válasza:
51%

Mert ugyan miért magára költené a TE tarifádat??

Ez a fizetséged, hogy befogd a szádat.

2013. márc. 2. 11:32
 35/52 anonim ***** válasza:
71%

drága psyhoapu=kérdező, privátban nem válaszolok:)

nemcsak az a k rva, aki kint áll, hanem aki pénzért, anyagi javakért du g. ahogy te is. nagyon butuska vagy, én meg már öreg vagyok ahhoz, hogy egy 19 éves gyerek sértegessen. puszika:)

2013. márc. 2. 11:33
 36/52 anonim ***** válasza:
97%
Ez a történet nekem nagyon sántIt, egyetem alatt te utazgatsz össze-vissza, fél év alatt kaptál a nevedre egy lakást, autót miközben fel sem vállal. Na ne fárassz.
2013. márc. 2. 11:34
 37/52 anonim ***** válasza:
94%

igen, és privátban meg anyázik:)

de amúgy örülök, ha jól szórakozik, megmondom őszintén, én is:)

2013. márc. 2. 11:36
 38/52 anonim ***** válasza:
55%

30vagyok.

:-)

Nem akartam szétOFFolni a kérdését.

De definiálod a kurv@ jelentését?

2013. márc. 2. 11:42
 39/52 anonim ***** válasza:
69%
Egyszer azt álmodtam hogy pénzt kaptam egy nőtől szexért.
2013. márc. 2. 11:45
 40/52 anonim ***** válasza:
16%

Mindenki fizet a szexért.....

Vagy így vagy úgy.

Valaki leadja az összes fizetését anyucinak otthon, és utána az asszonynak fáj a feje amikor szét kéne rakni a lábát.

2013. márc. 2. 11:48
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!