Támogassam anyát anyagilag? Mit mondjak neki, honnan van a pénz?
4 éves korom óta egyedül nevelt,apával alig beszéltem a válásuk után.
Az utóbbi években eléggé megszorultunk anyagilag,ráadásul szeptemberben kezdtem az egyetemet is.Anya mindig ad pénzt,de nincs rá szükségem,mert titokban együtt vagyok valakivel és tőle elég sok pénzt kapok és drága "ajándékokat"(lakás,autó,nyaralások,ékszerek,stb).Tudom,hogy ezeket azért kapom,hogy ne beszéljek senkinek a kapcsolatunkról és nem is vagyok büszke arra,hogy ezt csinálom.De szeretem (ez az első igazi kapcsolatom) és ez a helyzet mindkettőnknek jó.
Csak az a baj,hogy amíg nekem nincsenek anyagi gondjaim és azt veszek,amit szeretnék,addig anyának alig van pénze.Már mondtam neki,hogy ne adjon annyit,mert nincs rá szükségem,de azt mondja,hogy ne foglalkozzak ezzel,koncentráljak az egyetemre.Nem tudom,hogy mit csináljak.
Tudnék neki adni annyi pénzt,hogy megoldja a problémáit,de félek,hogy nem fogadná el.
Köszönöm szépen a tanácsaitokat!
Anyádnak anyagi gondjai vannak, neked meg aládteszik az autót, pénzt, mindent és van képed még el is fogadni anyud pénzét?
No comment.
Ahogy a többiek írták, találj rá valami módot, hogy támogasd anyukádat, akár hazugság árán is.
Viszont annyit még hozzátennék, hogy ez az állapot nem tart örökké, magadra is gondolj és tegyél félre valami pénzt saját részedre is a nehezebb időkre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!