Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha a sógornőm...

Mit tegyek ha a sógornőm állandóan belém köt mert nem vigyázok a gyerekére?

Figyelt kérdés
ma reggel nem vigyáztam a gyerekére mert ő takarított.. "mindig rám szakad minden, senki se segít nekem " - a gyerek ordít a hempergőbe- el van kényeztetve a kisfiú. mindíg ez van. folyton engem akar minden lépéséhez kapcsolni wc- vigyázz a gyerekre, mosok-rendezd a gyereket, alszik a gyerek menj be hozzá stb.. és ha nem történnek meg ezek a "parancsok" veszekedés van belőle. már a saját ruhám is én mosom mondjuk 20 vagyok már . de abból is vita volt hogy mennyi ruhám mossa ki. és ma hozzám csapta hogy ő főz mos takarit itthol. hát mi a dolga a pulya mellett (szülők dolgoznak). nem értem minek szül az ilyen ha nem tud gyereket nevelni........
2009. szept. 11. 09:02
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
jó köszönöm szépen a válaszokat, nem kérek több választ aki meg az én helyzetem nem érti meg sajnálom, a pizsis dolgok a szabadnapokra vonatkoznak vagy amikor délutánra kell menjek dolgozni:D és nem olyan egyszerű egy ilyen sógornővel élni am ajánlom mindenkinek. anyámmal is nap mint nap összeveszít.ha jó vagyok akkor kihasznál ha rossz akkor akkor piszkál. és igy végszónak annyit mondanék hogy mindenki úgy bánjon a sógornőjével ahogy megérdemli.Amilyen a mosdó olyan a törölköző. köszönöm a válaszokat mindenkinek
2009. szept. 11. 16:24
 22/23 anonim ***** válasza:
100%
Koltozz el, mit vagy kiakadva...
2009. szept. 11. 18:07
 23/23 anonim ***** válasza:
Így van, önálló érett nő vagy, sajkát keresettel, költözz el. Idelye elkezdeni megmutatni, hogy képzeled a külön életet.
2009. szept. 11. 18:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!